Statistikk Over Brukere Av Sosiale Medier 2018 :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

30.08.2018 · I 2015 var det 54 prosent av befolkningen mellom 16 og 79 år som brukte sosiale medier hver dag eller nesten hver dag. Fram til 2018 har det vært en økning i denne andelen på 12 prosentpoeng, hvilket betyr at det nå er 66 prosent som bruker sosiale medier ofte. Figur 1. Befolkningens bruk av sosiale medier, etter aldersgrupper. 2018. Her finner du oppdatert sosiale medier-statistikk, med norske brukertall for Facebook, Instagram, Snapchat og andre sosiale medier. Kurs. I følge Ipsos er det nå godt og vel 3,4 millioner nordmenn over 18 år som har en profil på Facebook. Ikke uventet er det langt flere brukere av kanalen. 25.04.2019 · CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. For å få en best mulig opplevelse av å bruke våre nettsider, bør du bruke en nyere versjon av Internet Explorer eller alternative nettlesere. 12.09.2017 · To tredjedeler bruker sosiale medier daglig. Stadig større deler av befolkningen bruker sosiale medier. I 2017 hadde 80 prosent mellom 16 og 79 år brukt sosiale medier de siste tre månedene, mot 74 prosent i 2016 og bare 71 prosent i 2015. Andelen som bruker slike medier hver dag, har økt fra 54 til 65 prosent i løpet av ett år.

11437: Bruk av sosiale medier, etter kjønn og alder prosent Har brukt sosiale medier de siste tre måneder, Bruker sosiale medier daglig eller nesten daglig, Bruker sosiale medier ukentlig, Bruker sosiale media, men sjeldnere enn ukentlig Begge Statistikkbanken; Fire av fem nordmenn bruker sosiale medier. Publisert: 30. august 2018. Over sju av ti snapper daglig, det innebærer over to millioner daglige Snap-brukere. De unge er mest aktive. I følge Barn og medier-undersøkelsen er Snap svært populært blant de aller yngste; to av tre 9-10-åringer er på Snap. Her finner man en klarere kvinneovervekt 55-45, og en langt tydeligere ungdomsprofil enn på Face.

LinkedIn har nå i underkant av 1,2 millioner norske profiler, og Twitter har drøyt 1 million profiler. Totalt sett er det fremdeles Facebook som er kongen eller dronningen, om du vil av sosiale medier. Rett i underkant av 3,2 millioner nordmenn har en profil på Facebook, og omtrent like mange er brukere av. Her er ukens viktigste nyheter om digitale og sosiale medier. Nye tall om sosiale medier i Norge. Ipsos SoMe-tracker for tredje kvartal er her. Noen høydepunkt: Facebook: 84 prosent av nordmenn har nå Facebook-profil 3,5 millioner. 51 prosent kvinner. 86 prosent av brukerne benytter Facebook daglig. 97 prosent ukentlig eller oftere. Utvikling i bruk av sosiale medier i befolkningen. 85 prosent av internettbefolkningen over 15 år bruker Facebook ukentlig. og i 2018 foregikk over halvparten av tiden brukt via en TV-skjerm. Jeg har samlet statistikk over de mest populære sosiale mediene i 2015. Hovedvekten av tallene er hentet fra Ipsos MMI sin analyse av sosiale medier i Norge. med underkant av 3,3 millioner brukere over 18 år i Norge. Er det noen andre sosiale medier du burde sjekke ut? Her får du en kort oppsummering av nøkkeltallene fra Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Twitter, Google, Pinterest og YouTube. FACEBOOK-brukere i Norge, 2016. 81 % av den norske befolkningen er Facebook-brukere; 86 % av brukerne er inne på Facebook daglig.

Trendige Kvinners Pufferjakker
Grå Rævhatt
Pop A Lock Telefonnummer
Mother Clucker Delivery
Medisinske Komplikasjoner Av Alkoholisme
Windows Command Prompt Copy Lim Inn
Nissan Leaf Charger
St. Peter Fisherman
Hva Står Den Medisinske Termin Adl For
Billige Cheesesteaks I Nærheten Av Meg
Alaska Airlines Partners 2018
Vapormax Flyknit Boys
Amazon Clothing Girl Top
Coco 2017 Yify
En Dag Kirurgi For Utskiftning Av Kne
Html Velg Dom
2008 Maybach 57
Svart Chelsea Boots Dame Antrekk
Florin Dekk Og Hjul
Toy Story Storage Bin
Volvo Xc90 Modeller
Rhodesian Ridgeback Mix
Arnold Nervesmerter
Ralph Lauren Skinnhansker
Lille Hvite Flekker På Leppene Mine
Send Tekst For God Jul
Juliette Shabby Chic Bed
Asymmetrisk Første Halskjede Med Diamant
Langt Undertøy Sett
Hva Betyr Det Når Du Strekker Deg Og Blir Svimmel
E70 20 Hjul
Miac Hockey-stilling For Kvinner
2019 Big Ten Championship Game
Beste Navneklistremerker
Tasigur Villainous Wealth Edh
Skudd På Målfotball
Pdb-filtype
Interaktive Powerpoint-maler
G Star Raw Account
Rullebanemodeller For Menn
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19