Sikkerhetsstandarder Owasp :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Det finnes mange sikkerhetsstandarder, og mange av disse går det an å sertifisere etter. Når vi sier “sikkerhetsevaluering”, mener vi vanligvis å bruke ISO/IEC 15408, også kjent som Common Criteria.Andre kjente standarder omfatter ISO/IEC 27001, ISF Standard Good Practice, ITIL, og COBIT. Relevante personvern- og sikkerhetskrav finnes i personopplysningsloven, virksomhetens rutiner og retningslinjer for personvern og informasjonssikkerhet, ulike sikkerhetsstandarder, atferdsnormer bransjenormer eller andre relevante lovverk og føringer knyttet til sektoren.

Om anskaffelsen: Norsk Helsenett har behov for ekstra kompetanse og kapasitet for å håndtere sikkerhetsarkitektur i flere av de nasjonale løsninger, samt å sikre sikkerheten i leveransene til disse løsningene. Det er spesielt sikkerhetsarkitektur innen Kjernejournal, E-resept og HelseId som vil være fokus. Oppgaver: Utforme sikkerhetsarkitektur for kjernejournal, e-resept og helseid. Norsk Helsenett har i dag betydelig utviklingsaktivitet innen nasjonale e-helseløsninger i samarbeid med Direktoratet for e-helse. Sammen er vi en meget kraftfull utviklingsorganisasjon for nasjonale e-helseløsninger som inkluderer blant annet e-resept, Kjernejournal,og Grunndata. Oppdragsmengden øker og nye e-helseløsninger er under planlegging og utvikling. Norsk Helsenett. OWASP Application Security Verification Standard ASVS inneholder en rekke sikkerhetskrav som kan tas i bruk ved utvikling av programvare, i likhet med flere sikkerhetsstandarder. Vi gjentar dem ikke her, men anbefaler alle å vurdere hvilket nivå av sikkerhet som er tilfredsstillende for programvaren og programvareutviklingen. Ifølge Gary McGraw hviler programvaresikkerhet på tre pilarer: Anvendt risikostyring: Ta på deg den svarte hatten din for å avdekke alle mulige trusler. Utfør risikoanalyse på arkitekturnivå, dvs. trusselmodellering med mere. Risiko må spores og motvirkes kontinuerlig gjennom hele utviklingslivssyklusen. Trykkpunkter for programvaresikkerhet: Identifiser kjerneaktiviteter som bidrar.

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon9 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon88 Presentasjon av stillingen: Norsk Helsenett har i dag betydelig utviklingsaktivitet innen nasjonale e-helseløsninger i samarbeid med Direktoratet for e-helse. Sammen er vi en meget kraftfull utviklingsorganisasjon for nasjonale e-helseløsninger som inkluderer blant annet e-resept. Vi er på leting etter en dyktig sikkerhetsarkitekt til selskap innen helsesektoren. Selskapet har behov for ekstra kompetanse og kapasitet til å håndtere sikkerhetsarkitektur i flere av deres nasjonale løsninger, samt å sikre sikkerheten i leveransene til disse løsningene. Norsk Helsenett har i dag betydelig utviklingsaktivitet innen nasjonale e-helseløsninger i samarbeid med Direktoratet for e-helse. Sammen er vi en meget kraftfull utviklingsorganisasjon for nasjonale e-helseløsninger som inkluderer blant annet e-resept, Kjernejournal,og Grunndata. Direktoratet for e-helse søker etter en sikkerhetsarkitekt til en sentral rolle i et av våre nasjonale programmer. Helsedataprogrammet skal de neste årene realisere Helseanalyseplattformen og det er behov for å styrke vårt arkitektmiljø. OWASP Application Security Verification Standard Project OWASP Testing Project ISO27k information security. ulike sikkerhetsstandarder, atferdsnormer bransjenormer eller andre relevante lovverk og føringer knyttet til sektoren.

Zeiss Touit 12mm F2 8
Jerv Julian Chukka
Design For Medisinsk Brosjyre
The Walking Dead New Game Overkill
Asiatisk Mesterskap Volleyball
Adobe Photoshop Cs6 Torrent Last Ned Kickass
Kylling Som Har Blitt Stekt Tørr Har Blitt
Beste Mordmystery TV-show
Rose Pink Highlights
Vanntette Joggesko For Damer
Melk Kush Lip Glaze
La Pride 2019 Datoer
Hvilken Krone Er Verdt Penger
Rare Senior Sitater
Muslinger Og Pasta
Ideer For Å Overraske Noen Med En Tur
Arbeidskontrakt For Oppvask
Carlton Center Tannlege
Disney Hot Wheels 2018 Mål
Sporing Av En Samsung-telefon Med En IPhone
British Airways Boeing 777 First Class
Luftmadrass Erstatning Walmart
Gravesykdom Og Hud
Pastell Rainbow Tutu For Voksne
Jordan 13 Semsket Skinn
Sitron Kylling Baller
Lululemon Abc Pant Slim
Se Race 3 Full Hindi Movie
Kia Niro Review 2018
Retningslinjer For Revmatoid Leddgiktdiagnose
Hvordan Tegne En Scene
Caprese Salatost
English Preposition Quiz
Hva Er Min Fysiske Adresse Akkurat Nå
Hellboy 2019 Stream Reddit
Glorious Ruins Tekst Og Akkorder
Speedtest Ookla Apk Last Ned
Bleke Grå Spisestoler
Abh Eyeshadow Brush
Louis Vuitton Cross Shoulder Bag
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19