Oversett Nederlandsk Til Nederlandsk :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Engelske oversettelser av ord på nederlandsk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår nederlandsk-engelske ordbok. Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra nederlandsk til engelsk. Gå til vår hjemmeside å velge blant tilgjengelige språk. Translation Memory. Glosbe ordbøker er unike. På Glosbe kan du sjekke ikke bare oversettelser til språk norsk bokmål eller nederlandsk: vi også gi eksempler av bruk, ved å vise mange eksempler av oversatte setninger inneholder oversatt setning.

Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, statsautoriserte translatører og fagoversettere med god kjennskap til det nederlandske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert nederlandsk-norsk og norsk-nederlandsk oversettelse vertalingen noors-nederlands-noors av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra. Trenger du hjelp med din oversettelse fra nederlandsk til norsk? Hurtig oversetter oversetter din nederlandske tekst raskt og nøyaktig til norsk. Hos oss er du alltid garantert raskt levering. Det er mulig siden oversetterne arbeider både hverdager og i helger, også om kvelden, og under høytider. En alternativ norsk-nederlandsk-oversetter på nett. For oversettelse fra norsk til nederlandsk, fyll inn teksten i det øvre vinduet. Den norske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet. For å begynne oversettelsen fra norsk til nederlandsk, klikk på den grå knappen under det nedre vinduet.

13.07.2017 · Vil du ha en Norsk til Nederlandsk oversettelse app uten for mye trøbbel? Denne stemmeoversetteren gir deg rask oversettelse uten å måtte ha problemer. Operasjonen er enkel: Du trykker på mikrofonknappen. Du snakker på engelsk hva du vil oversette Du vil høre oversettelsen sammen med hvordan den er skrevet. Hvis du vil, kan du høre den igjen hvis du trykker på. Profesjonelle oversettelser til nederlandsk med vår kvalitetsgaranti. The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, en kvalitetsmodell som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid overvåkes kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten. Nederlandsk og hollandsk kan også referere til Nederland; hollandsk kan referere til dialekten hollandsk eller noe som tilhørere provinsene Noord-Holland eller Zuid-Holland. Nederlandsk er språket som snakkes i nåværende Nederland og i områder som historisk har vært påvirket av Nederland.

Oversett Nederlandsk Til Nederlandsk

Pashto. Den Engelsk til Nederlandsk ordbok online. Oversettelser Engelsk-Nederlandsk. Over 100,000 Nederlandsk oversettelser av Engelsk ord og. Velg de språkene som oversetteren skal arbeide med. Skriv inn eller kopier inn teksten i feltet oppe og trykk på tasten „oversett“. I feltet nede dukker det øyeblikkelig opp en oversettelse av teksten, som du deretter vil kunne merke, kopiere og bruke til det du trenger den til. Nederlandsk nederlandsk: nederlands er eit vest-germansk, nedertysk språk.Omtrent 21 millionar i verda snakkar dette språket. Varianten av nederlandsk tala i Belgia blir uformelt kalla flamsk.Det nederlandske namnet for språket er nederlands.På norsk blir også namnet hollandsk nytta, men sidan dette berre refererer til ein del av Nederland, blir det rekna som ukorrekt. Oversett! Norsk-Engelsk oversettelse av nederlandsk. Oversettelse av ordet nederlandsk fra norsk til engelsk, med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Av meritter iår kan Chinchilla vise til 5. plass i åpent nederlandsk mesterskap. 20.

om niet = free. Den Nederlandsk til Engelsk ordbok online. Oversettelser Nederlandsk-Engelsk. Over 100,000 Engelsk oversettelser av Nederlandsk ord. Nederlandsk Oversettelse Profesjonelle oversettelser i forskjellige språkkombinasjoner. Profesjonelle morsmålsoversettere innen alle språk Vi jobber eksklusivt med morsmåls språkeksperter. Oversett nederlandsk til norsk. En kostnadsfri nederlandsk-norsk-oversetter som kan oversette ord, fraser og setninger. For å begynne oversettelsen fra nederlandsk til norsk, fyll inn teksten i det øvre vinduet. Den nederlandske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet. to outsource = outsourcen. Den Engelsk til Nederlandsk ordbok online. Oversettelser Engelsk-Nederlandsk. Over 100,000 Nederlandsk oversettelser av.

til oversettelse i ordboken norsk bokmål - nederlandsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Nederlandsk-engelsk ordbog. Find en nederlandsk-engelsk oversættelse ved at vælge ordbogen engelsk nederlandski tekstfeltet. Med drop-down-menuen kan du vælge en anden online ordbog end nederlandsk til engelsk. Hvis du synes, at der er for mange nederlandsk til engelsk oversættelser, kan du præcisére resultatet ved at bruge filteret.

Da vender han seg til begge aktuelle brukarkategoriar og beskriv nederlandsk på norsk og omvendt. Positivt – fordi det er så sjeldsynt – er det at han bruker nynorsk som redaksjonsspråk i den norske delen. Men den primære målgruppa hans er nok nederlendingar, for forordet og dei praktiske opplysningane står berre på nederlandsk. Oversettelse Til Nederlandsk - fagoversettere, kinesisk, semantix translations, dansk, translate hms, oversetterbyråer, dutch, brukerdokumentasjon, oversetting. Nederlandsk og hollandsk kan også referere til Nederland; hollandsk kan referere til dialekten hollandsk eller noe som tilhørere provinsene Noord-Holland eller Zuid-Holland. Translation by Babylon is a free online version of Babylon's translation software. Translate English, Spanish, French, German, Chinese, Japanese and more than 75 languages using our online translator.

Den nederlandske gylden er også kjent som det nederlandske Gulden. Norsk Krone er også kjent som Krones, og Krone. Symbolet for NOK kan skrives NKr. Norsk Krone er delt inn i 100 ore. Valutakursen for den nederlandske gylden ble sist oppdatert den 5 februar 2020 fra Det internasjonale pengefondet. gravel = gravel. Den Nederlandsk til Engelsk ordbok online. Oversettelser Nederlandsk-Engelsk. Over 100,000 Engelsk oversettelser av Nederlandsk ord. Oversettelse til og fra nederlandsk innen jus, økonomi, medisin og teknologi utført direkte av et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå. Når du trenger rask tilgang til kvalifisert nederlandsk oversettelse, kan vi hjelpe deg. Med over 5000 profesjonelle oversettere, er vi ikke bare en av Europas største oversettelsesbyråer, men er også rangert som TOP100 globalt. Kongeriket Nederland eller berre Nederland nederlandsk: Koninkrijk der Nederlanden eller Nederland er eit lite, men tett folka land nordvest i Europa.Det har kyst mot Nordsjøen og grenser i tillegg til Tyskland og Belgia.Landet blir nokre gonger feilaktig kalla Holland, men dette er berre to av provinsane i Nederland Noord Holland og Zuid Holland.

Den anglo-nederlandske krig hadde spredd seg til De karibiske øyer i 1665 og englenderne var rakse til å erobre den nederlandske øya Sint Eustatius. En fransk krigserklæring på nederlandsk side i midten av april 1666 tok situasjonen et skritt videre og fikk et nederlandsk motangrep. discus = disc. Den Nederlandsk til Engelsk ordbok online. Oversettelser Nederlandsk-Engelsk. Over 100,000 Engelsk oversettelser av Nederlandsk ord og. Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. Nederlandsk er et språk nordmenn flest har nokså vage forestillinger om, bortsett fra at mange nok er klar over at det ikke er så veldig forskjellig fra norsk. Overskrifta er altså et spørsmål om hvorvidt en eller annen prater nederlandsk – den nøyaktige oversettelsen kommer vi tilbake til mot slutten.

ps:1.Vi tilbyr følgende tjenester:Nederlandsk Online oversett,Lesing Nederlandsk Online,Nederlandsk Oversette webside. 2.Oversettelsen resultatene er bare for referanse. Vennligst ikke bruk det på formelle anledninger. 3.Oversettelse tegn begrense 200, kortere input får bedre oversettelse resultat.

Cml Leukemi Årsaker
Rosa Boutique Blå Kjole
Audi Q5 V8t
Gel Nimbus 21
O Bar Astor Terrasse
Takk Gud For Promotering På Jobben
T-skjorte Mandarin Krage
Hvordan Rydde Opp I Babyens Tette Nese
Himmelblå Vindjakke
Imo Last Ned For Mobiltelefon
Dobbelt Elektrisk Komfyr Topp
2018 Volvo V60 T5 Review
Matematikkdefinisjon Av Eksperimentell Sannsynlighet
D-vitamin For Trist
Direkte Bilforsikring Kundeservicenummer
Nike Leggings Sculpt
Salongen Og Baren
Liberty Cap Hat
Lovett Memorial Library
Imac Iphone Ipad
Benløse Kyllinglår På Bbq
Slow Cooker Breakfast Over Natten
Beste College-spill Å Satse På I Helgen
Kaios App Development
Venus Fly Trap Food List
Badgley Mischka Gigi Leiligheter
Lego Creator Dinosaur Brontosaurus
Regina Askia Filmer
Kill Em All Album Metallica
Billigste High End Eyeshadow Palettes
Melken Og Honningen
Bilde Av Ruth I Bibelen
Valsartan Merkenavn Husker
Kin Da Thai Delivery
2018 Party Dress Trender
Vice News Liberal Or Conservative
OK Google Jersey Mike's Near Me
Vidvinkel Kameralinsen
Leiligheter I Industriell Stil Til Leie
Cate Blanchett Bangs
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19