Ordbok Og Synonymordbok For Det Hebraiske Språket :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Hjelp oss å skape det største norsk bokmål - dansk ordbok online. Bare logg inn og legge til nye oversettelse. Glosbe er et samarbeidsprosjekt, og hver og en kan legge til og fjerne oversettelser. Det gjør vår ordbok norsk bokmål dansk ekte, da det er skapt av morsmål mennesker, som bruker språket.
En ordbok er en samling av ord fra ett eller flere språk.Den angir hvordan ordene staves, og gir gjerne definisjoner, bøyninger, uttalehjelp, eksempler på bruk og ordenes etymologi.Hvis det er en ordbok mellom ulike språk flerspråklig ordbok, gir ordboken tilsvarende ord eller et forklarende uttrykk på det andre språket. Ordene i ordbøker er vanligvis ordnet alfabetisk. Norsk synonymordbok.

Norsk synonymordbok. Løs kryssord med synonymordboken. Synonymordboken er en gratis synonymordbok. Dette er godt arbeidsverktøy som kan benyttes både av elever og lærere i både grunnskolen og videregående utdanning. Synonymordboka er også et godt hjelpemiddel for deg som løser kryssord. Her får du hjelp til å finne de synonymer du. Det engelske språket er nå allment spredt over hele verden og er et andrespråk i mange regioner, inkludert europeiske land og andre vestlige nasjoner. Engelsk er det tredje største språket offisielt etter kinesisk mandarin og spansk. Antall land som har engelsk som offisielt språk lik 53 land over hele verden og det er også et offisielt.

05.02.2020 · Kopier ordet, og lim det inn i tekstboksen Slå opp. Velg knappen Last inn ord. Velg språket du vil bruke. Klikk knappen Slå opp ord eller trykk Enter. En kort definisjon av ordet vises i definisjonsområdet i Synonymordbok-panelet. Resultatlisten. Arabisk ordbok Arabisk er et viktig språk. Faktisk er det med sine rundt 300 millioner ! brukere et av verdens mest brukte språk. Arabisk brukes hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika, men språket brukes også i en del arabiske miljøer i resten av verden - inkludert i Norge. Gratis ordbok til folket!er ordboken som alltid er tilgjengelig - enten på PC-skjermen din, eller på mobilen i lomma. Vi hjelper deg med å oversette vanskelige ord og uttrykk fra/til over 30 språk, og hos oss kan du alltid diskutere oversettelser med andre brukere. Gratis norsk ordbok og synonym pluss en offline norsk ordbok. Spille av lyd uttale av ord, lagre ubegrenset bokmerker, og bruke avanserte søk. 19,000 norske definisjoner. 17,000 av ord som er tilgjengelige i den frie offline norsk ordbok. Ingen ekstra nedlastinger kreves! Spill audio uttalen av ord. Lagre ubegrenset bokmerker. Forfattar, filolog, føredragshaldar og tidlegare skihoppar Kristin Fridtun får Språkprisen 2019 for bøkene Kjønn og ukjønn 2015, Homoflokar 2018 og Språket er ei bukse 2019. Prisen blei delt ut av direktør i Språkrådet Åse Wetås onsdag 20. november på Litteraturhuset i Bergen.

Historiens første ordbok er kjent for å være en kileskrift med en tospråklig sumerisk-akkadisk ordliste to språk i det gamle Mesopotamia og er datert tilbake til ca 2300 f.Kr. En kinesisk ordbok fra det 3. århudre f.Kr. er sitert for å være den eldste overlevende enspråklige ordboken. Norsk Ordbok - ordbok over det norske folkemålet og det nynorske skriftmålet - gjev ei uttømmande framstilling av ordtilfanget i dei norske dialektane og det nynorske skriftspråket. Under oppslagsorda finn du informasjon om ordtydingar, dialektformer, grammatiske opplysningar og opplysningar om ordhistorie.

Martin Guptill Ipl Team 2019
Grams To Kilograms Formula
55 Pluss Lokalsamfunn I Nærheten For Meg Til Salgs
Victoria Secret Rapture Mist
Root Samsung S8 Pie
Ashley Menga Stol
Brygger Hard Kombucha
Jeep Tj 15x8 Hjul
Rutgers University Financial Aid
Playtex Bottle Nipples Slow Flow
Keto Rum-drinker
Pizza Center Point
Keto Main Retter
Drift Max Mod Apk
Dårlig Smak I Munnen Etter Svelging
Wheather Brain Teaser
Beatit Car Jumper
Sleep Number Marketing
1 800 Rengjøringsmaskiner For Steemer
Alt Å Spise I Nærheten Av Meg
2018 X3 M
Flamingo Quilt Panel
Svart Og Grønt Hypervenom
Mega Million 13. Nov
Sally Hansen Gel Manikyr
Imperial Function Hall Chaderghat
Jelly Two Strap Sandals
Andre Nettsteder Liker Faktisk
Hvordan Farge Håret Mitt Blått Uten Blekemiddel
Batman Og Robin Gotham City
Ipl 2018 Kvartfinale
Hallo Engelsk Skole
Htgawm Sesong 5
Gul Svart Krakk
Rask Thai Peanøttsaus
Mega Ball Past Results
Øvelser For Skoliose Nhs
Chipotle Order Nær Meg
Grillede Greske Kyllinglår
6s Li Ion-batteri
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19