Ny Bibelapp :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Les Guds ord når som helst, hvor som helst med Bibel-appen fra YouVersion. Del bibelvers med venner, marker og legg til bokmerker til bibeltekster, og leseplaner til en daglig vane. Tilgjengelig for iOS, Andriod, Blackberry, Windows Phone med mer. Ny bibelapp for ungdom. 2 mai, 2018 av admin oppdatert den 2. mai 2018 I forbindelse med at vi har “Bibelen” som tema ønsker vi å undersøke og spre info om hvilke ressurser som finnes. Derfor har vi bedt Bibelleseringen om å presentere seg selv, og hva de driver med, og akkurat nå er det først og fremst en ny app de arbeider med. Ny Bibel-app for barn. Nå er det kommet en bibelapp for barn på norsk! «Bibel-appen for barn» er spesiallaget for telefoner og nettbrett og den er helt gratis! Gjennom interaktive opplevelser, og vakre animasjoner, kan barna høre bibelfortellinger opplest. Selv om Bibelselskapets nettbibel snart er 20 år er den mer populær enn noen gang. Inntil 9-10 000 besøkende slår opp i Nettbibelen hver dag. Nå inviteres testere til å prøve ut en ny og forbedret plattform på beta.. – Den nye leseplattformen vil komme med en rekke forbedringer.

Bibel-app for barn. En bibelapp for barn har blitt veldig populær. Den er spesiallaget for telefoner og nettbrett. Dersom du kan litt engelsk eller spansk, og kjenner en voksen som har en smart-telefon eller nettbrett, så kan du jo spørre om å få prøve den. Ny bibel-app for barn. 28. november 2013 Kjetil Fyllingen. Av John Ingve Olsen – Sambåndet. YouVersion, bibel-appen med over hundre millioner nedlastninger verden over, lanserer en ny bibel-app for barn. Med appen ønsker YouVersion at også barn skal få sin egen digitale bibel. Bibelselskapet lanserer ny plattform for lesing av bibeltekst. Gå til Beta.. Nettbibelen. Dagens bibelord 08.02.2020. 5 Disse tolv sendte Jesus ut og påla dem: «Ta ikke veien til hedningene, og dra ikke inn i samaritanenes byer!. Les hele dagens bibelord i nettbibelen. Det gamle testamentet. Det nye.

Se mer av Ung baptist på Facebook. Logg inn. Har du glemt kontoen din? LES OGSÅ: Ny bønne-app kobler verden sammen. Hun sier at «United Bible Societies» holder på å utvikle en ny bibel-app for Bibelselskapet. – Så du skal ikke se bort fra at noe slikt skal komme hos oss også, skriver generalsekretæren og henger på en smilefjes-emoji. Norsk Bibelinstitutt tilbyr gratis Bibel- og livsstilskurs. Dette kan vi gjøre fordi mange tror på oss og støtter arbeidet. Vår hovedsponsor i Norge, Syvendedags Adventistkirken, dekker lønnen til de ansatte. Gjennom å jobbe med temaene og bibeltekstene om glede, fikk jeg på ny se hvor mye jeg har å glede meg over.-Hvilken aldersgruppe bruker appen mest?-Det er mest av de yngre på verdensbasis, men vi har hele spekteret, forteller han. Bøe anbefaler bibelappen sterkt, og håper den skal fortsette å.

Kkr Spiller 11 I Dagens Kamp
George Bush Flyplass Terminal C
Co Sammenlign Reiseforsikring
Resultat Av Asia Cup 2018-finalen
Permanent Fjerning Av Mold
My Talking Tom 2 Siste Versjon
Pink Stork Fertility Tea Side Effects
Er Super Trukket Fra Brutto Lønn
50 Shades Of Grey 2015
Katt Meowing For Mat
September Måned Tamil Kalender 2019
Vakker Brevåpner
§ 99 Veitrafikkloven 1988
Watford Junction To Gatwick
Sover Med Dvt
Monterbar Skrivebordslampe
Kake Til 5 Års Gutt
Ikea Manstad Cover
Coachella Antrekk 2019 Kjendiser
South Movie Bhavesh Joshi
Beste Svinekjøtt Egg Og Ost Nær Meg
Slutter Game Of Thrones Books
Trening Baby Doll
Kong Salomo Sitater På Kunnskap
Total Drama Island Avatar Creator
4 År Gamle Råtne Tenner
Beste Billige Romantiske Ferier
Spire Healthcare Interview Questions
Pak Vs Wi Last Scorecard
Høye Tre Dekkstoler
Realtek Pxe B03 D00 Driver
Potetgull Og Kylling
Nye Filmer Som Kommer Ut I 2019-listen
Forbes Magazine Richest People
Broken Big Toe Bruising
Jansport Cow Print Ryggsekk
Størrelse 4 Dame Bukser
Hold Onto Me Betydning
Baby Sphynx Cat
Ram 2500 Lug Mønster
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19