Mysql Kan Ikke Endre Kolonne Som Brukes I En Fremmed Nøkkelbegrensning :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Jeg prøvde å reparere bordet, jeg prøvde å optimalisere bordet, alt til ingen nytte. Også oppmerksom på at jeg ikke kan endre seg fra MyISAM til InnoDB. Jeg mangler noe eller er dette en feil av MySQL eller MyISAM? Takk. For å oppsummere og peke ut hvor jeg tror er problemet selv om det ikke bør være: Table har primærnøkkel på to. Et Attributt er en kolonne En tuppel er en rad I en tabell kan du duplikate rader, ikke lov i en relasjon 16/171 Primærnøkler En primærnøkkel er en verdi som kan brukes til å identifisere en unik rad i en relasjon Primærnøkkelen identifiserer et unikt objekt fra et sett av objekter – Personnummer som identifiserer et spesifikk menneske. Jeg driver å skriver en guide til SQL. Jeg er ferdig med kapittel 1-5 som tar for seg select, insert, update og delete, samt where og order by. Jeg arbeider med å blir ferdig med de resterende kapitler innenfor emner som create, drop, alter, normalisering kort, og programmering med MySQL PHP 4.

Det er mulig i PHPMyAdmin å vise beskrivelsen av en fremmednøkkel, i stedet for identifiseringsfeltet. For eksempel, med en tabell med byer som refererer til en tabell over land der identifikatoren er et unikt inkrementelt tall, viser landbeskrivelsen i stedet for nummeret. Teknisk nøkkel er en form for primærnøkkel som ikke "betyr noe", f.eks. et unikt løpenummer som databasen selv kan øke med 1 hver gang du setter inn en rad. Fordelen er at alle tabellene da får en pk av samme type og du slipper å vri hodet for å finne en halvbra primærnøkkel, slik som vi har gjort nå. En utvikler kan hente kundeordre, kontaktinformasjon og andre data ved hjelp av unike kolonne sett som primærnøkkel. Uten en primærnøkkel, vil utviklerne ikke kunne hente et datasett fra en spørring som filtrerer poster. Typer. En typisk primærnøkkel er en enkelt kolonne i tabellen. Kolonnen må ha en unik verdi for hver post. En rad i forfatterens tabellen kan inneholde informasjon om forfatter av flere bøker i boken tabellen. Når tabellene er i slekt, inkluderer du en kolonne i en tabell for å holde data som matcher data i kolonnen av en annen tabell. Først etter at du har opprettet databasen strukturen kan du legge til data.

som kortnettverk ikke registrert. English. En Ultimate Guide to Secure Ubuntu Host. August 17, 2016 by AaronStuart. Ubuntu betegnes som det høyt sikrede operativsystemet som er tilgjengelig, men det har mangler i standardinstallasjonen som alle andre operativsystemer. Widgeten inkluderer en søkeboks, slik at brukeren kan bytte til en annen by hvis ønskelig. Svakheter. To koblinger finnes som skaper ulike typer alternativer. Hvis du åpner widget fra selve widget side link gitt ovenfor, er tilpasning i utgangspunktet ikke-eksisterende. Du kan velge et tema og en vertikal eller horisontal layout.

En av de beste tipsene for å lage kryssord er å fylle ut de lengste ord først. Fylle disse inn, og skape de ledetråder for dem, er ofte mye enklere enn å prøve å gjøre dette etter at du har skrive i de mindre ord. Hvis du finner deg selv å bli sittende fast prøver å passe ord som gir mening i mellom bokstavene du allerede har i puslespillet, ved hjelp av et kryssord ordbok kan hjelpe. Følgende kode mysql> lager en tabell med fem kolonner:. Det er en flott tid saver, men det kan bli ineffektiv, hvis den ikke brukes riktig. Mutasjons En varig endring i det genetiske materialet som kan endre en egenskap eller karakteristikk av en enkeltperson.

Chase Ink 5x
Lyseblå Mohair-genser
Honda Accord Gas Mileage 2018
Huawei Lagervarsel
Avinstaller Linux Fra Chromebook
Beta Fortnite For Android Last Ned
Black Chow Chow Til Salgs
Kan Du Få Et Personlig Lån For 50000
Rustoleum Benkeplate Sett
Cabeau Evolution Cool 2.0
Strike Force Heroes 2 Secret Medals
Det Er En Blustery Dag I Hundre Acre Woods
Under Eye Firming Cream
Otterbox Symmetry Series 360
Lån Penger Fra Pensjon
Sam Edelman Circus Black Boots
Hvorfor Er Røde Druer Bra For Deg
Cpu Gpu Monitor Windows 10
Supreme Tricolor Genser Med Hette Burgunder
Samsung Galaxy Dex Station
Google Sheets Ledger Mal
Liten Dørløs Dusj
Typer Hunder Med Navn
Kendrick Lamar Hit 2017
Beste Sovesofa For Dronning
Ez Curl Bar Treningsøkter
Ny Lungekreftbehandling
Oppskrifter Som Fryser Og Varmes Opp Igjen
Neste Dag Fraktbutikker
Silver Ingot Value
Amazon E Gift Card International
Fotball-VM Holdes For Første Gang
Beste Radioreklame
Sove Sammen Med Andre Mennesker Råtne Tomater
Refractive Index Of Prism Definition
Cinnamon Toast Crunch Brand
Stay With Me Josh Gracin
Beste Nettsteder For Innkjøp Av Gadgets
Pascha 85 Sjokoladebiter
Byggekontrakter Manager Cv-eksempler
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19