Mla Overskrift Flere Forfattere :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

forfatter-lenke forfatterlenke forfatter1-lenke authorlink authorlink1 Tittel på en eksisterende Wikipedia-artikkel om forfatteren. For flere forfattere, bruk 'forfatter2-lenke' osv. Dette er en underside med dokumentasjon for Mal:Kilde bok se denne siden for selve malen.Den inneholder brukerinformasjon, kategorier og annet som ikke er del av den originale malsiden. at hvis en kilde har flere enn tre forfattere, skal du kun oppgi etternavnet til den første forfatteren etterfulgt av et al. Et al skal stå i kursiv. Ved tre forfattere oppgis alle tre. Personlig kommunikasjonI Harvard skal ikke personlig kommunikasjon inkluderes i referanselisten, da denne informasjonen ikke kan hentes frem igjen. Dersom det er tre til fem forfattere, oppgi alle forfatterne i første henvisning i teksten. Oppgi deretter første forfatter etterfulgt av et al. I EndNote. Legges inn som "Book". Fyll ut feltene: Author trykk "enter" mellom hvert navn hvis flere, Year, Title, Place Published, Publisher, Edition hvis aktuelt. Leksikonartikler og andre informasjonssider på nettet. Dersom du bruker ei Internett-side der forfatteren ikke er navngitt, fører du opp tittel på sida eller teksten, årstallet for publisering eller siste oppdatering av sida, nettadresse og dato for nedlasting. Setter du en Wikipedia-artikkel på litteraturlista, holder det ikke bare med dato for nedlasting, siden Wikipedia-artikler i.

I moderne litteratur er skillet mellom skjønnlitteratur og sakprosa tidvis utvasket. Når biografien utgis som en roman, er det ikke lenger lett å vite hvor virkeligheten stopper og fantasien tar over. Viktige kjennetegn ved biografiske romaner er at hovedpersonen i boka gjerne heter det samme som forfatteren og har klare likhetstrekk med ham eller henne.. Ifølge APA skal alle forfattere anføres i hver enkelt notering i litteraturlisten, når der er mellem 2 og 7. Ved 8 eller flere forfattere, noteres de første 6 forfattere efterfulgt afog navnet på den sidste forfatter American Psychological Association, 2010, s. 184. Eksempel.

Honorarsatser for bøker med flere forfattere. Totalhonoraret regnes oftest etter samme modell som over, men forfatterne må selv bli enige om hvordan honoraret skal fordeles på bokens bidragsytere. Minstehonorar. Forfatteren mottar et minstehonorar som tilsvarer royalty av 1/3 av bokens førsteopplag. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299, Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Tidsskrift for forretningsjus Norwegian Journal of Commercial Law Tidsskriftet er et veletablert og praktisk vinklet forretningsjuridisk fagtidsskrift. Tidsskriftet konsentrerer seg om praktiske forretningsjuridiske spørsmål, men er også med på å sette mer prinsipielle rettsvitenskapelige problemer med tilknytning til næringslivet og forvaltning under debatt. Må si jeg misunner deg. Kun engang jeg fikk i oppgave å skrive en valgfri novelle som ikke var en del av en fem timers eksamen. Det endte med at jeg måtte få foreldrene mine til.

Angel Of The Morning Chrissie Hynde
Sopputtale I Britisk Aksent
50-årsdag For Oppsett Av Bursdag
Sortere Tall I C #
Lego Verdenskrig 1
Ensidig Retinitt Pigmentosa
Klassisk Kolibri Kake
Gull- Og Myntbutikk I Nærheten Av Meg
Emerald Diamond Ring Vintage
Cyber ​​Security Course
Lan Airlines Reisemål
2019 Ncaa Kvinner
Tollywood Affairs Sladder
Ovn Temp For Pork Butt
Helvetesild Øyehevelse
Neste Demokratiske Presidentkandidat
Baby The Rain Must Fall
Søte Sy I Vev Frisyrer
Multi Gym Workout Routine
Dyson Pet Canister Vacuum
Conceive Plus E Oligospermia
Scott Robinson Tannlege
Klump På Nedre Bryst
Koreansk Vårmote 2019
Katy Perry Før Kirurgi
Edward Norton Bruce Willis Bill Murray
Shein Antrekk Ideer
Golden Glades Togstasjonsplan
Javascript Konverter Nummer Til Valutastreng
Liste Over Helsevesenets Tidsskrifter For Kvalitet
Joico Pearl Pastell Rose Gold
Sweet Baby Liam
Wayfair Twin Bed With Skuffer
Schedule Of Cwc 2019
Beste Gratis Internettsikkerhetssuite 2019
Eksempel På En Endelig Prosjektrapport
Håndklestenger Home Depot
Beste Selvedge-jeans
East Moon Japanese Steakhouse
Bed Bath And Beyond Square One
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19