Jesus Hyrden Av Sauene :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Jesus, den gode hyrde Jesu liv.

De må derfor høre til i en annen innhegning enn innhegningen for den «lille hjord», som skal arve Riket. Sauene i disse to innhegningene har ulike framtidsutsikter. Men begge gruppene av sauer vil få nyte godt av det Jesus skal gjøre. Han sier: «Min Far elsker meg fordi jeg gir mitt liv.» – Johannes 10:17. Den gode hyrde er en perikope man finner i Johannesevangeliet i Bibelen hvor Jesus blir fremstilt som den gode hyrden som ofrer livet for sauene sine. Lignende bildebruk finner man i Salme 23 i Salmene i Bibelens gamle testamente.Bildet av den gode hyrde blir brukt i alle de fire evangeliene for å referere til Jesus som ikke vil miste noen av sauene sine.

På denne årstiden ble flokken som regel større på grunn av nyfødte lam og geitekillinger. På den tiden av året klipte man også vinterullen av sauene, og dette var noe som ble feiret! En landsbyboer hadde kanskje bare noen få sauer. Så han leide gjerne en gjeter som tok den lille flokken hans med i. I starten av liknelsen presenterer Jesus seg som døren inn til sauene, altså oss mennesker. Etter at han har fortalt liknelsen virker det som om de som hørte på forstod lite av hva Jesus mente. Så, Jesus forklarer liknelsen med å si at han både er døren og den gode hyrden. På lignende måte ønsker ikke min Far, som er i himmelen, at en av disse små skal gå til grunne.» Matteus 18: 12—14 La oss se hvordan Jesus her beskriver Jehovas omsorg for hver enkelt av sine tilbedere. Hyrden hadde ansvarsfølelse for hver av sauene sine. Hvis en sau gikk seg vill, visste hyrden hvilken sau som manglet.

Jeg er hyrden deres.” Alle sauene hørte han og sprang etter ham, uten å tenke på om det kom en hump eller noe annet i bakken som de kunne skade seg på. De bare løp etter, for hyrden deres kalte på dem. Når hyrden min roper på meg så vil jeg følge. Jeg vil være en slik sau. Poenget blir tydelig. Jesus er vår hyrde og vi er hans sauer. Men, hyrden over alle hyrder, «den gode gjeter» har en oppgave framfor noe – å lete og finne sauene som gikk seg bort. Jesu liknelse med den ene sauen som gikk seg bort og de 99 som var trygge i sauefjøset, er kjent også langt utenfor kirke- og bedehusvegger. I vår tid går kanskje 90 av 100 sauer borte fra den gode hyrde. Jesus – den gode hyrden. Jesus gav ikke bare en oppskrift på hvordan vi skal leve, for deretter å gi et klapp på ryggen og si «lykke til». Han er den gode hyrde som setter sitt liv til for oss. Det tredje vi kan trekke ut av denne teksten, er Jesu grenseløse omsorg. Når evangelisten Johannes bruker ordet ”kjenne”, har det alltid en svært personlig klang. Så sterkt er det gjensidige fellesskap mellom hyrden og sauene, at Jesus en annen gang sier at de som kjenner ham, lever det evige livet allerede her og nå! 05.04.2013 · Liknelsen om den bortkomne sauen. Luk. 15, 4 - 7: «Dersom en av dere eier hundre sauer og mister én av dem, lar han ikke da de nittini være igjen ute i ødemarken og leter etter den som er.

Men Jesus har mer å si om den gode hyrden. ”Likesom en gjeter er hos flokken sin og tar seg av sauene den dagen de blir spredt, slik vil jeg ta meg av sauene mine og berge dem hjem igjen fra alle stedene de kom til den mørke og skytunge dagen da de ble spredt. Jeg gir mitt liv for sauene.” Det finnes rovdyr også i vårt postmoderne samfunn. Det er ikke de firebente rovdyrene som er farligst, de er det få av oss som stifter bekjentskap med. Men det finnes tobente rovdyr, og farligst er den usynlige fienden, djevelen. Jesus kaller ham for en tyv: “Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge.

Vex 3 1001
Ipad Pro 10.5 Apple Pencil 2
Ulcerøs Kolitt Leddsmerter
2010 Acura Tsx
Central Time And Est
Media Spiller En Viktig Rolle I Demokratiet
Dota 2 Game Guide
Bs Psykologiske Krav
Dameklær Topper
Faktisk Jobber Luftfart
Gucci Sokker Ekte
Toyota Supra Mk4 Trd
Blanco Precis Kjøkkenvask
Gjør Botfluer Sårt
Data Journalism Fellowship
Saff Fotball-mesterskap For Kvinner 2018
Ryder Cup Live Stream Online Gratis
Google Authenticator 8-sifferkode
Missy Elliott One Two Step
Skrivebordskap Med Skuffer
Netflix Abonnement Gratis
Balvenie 12y Double Wood
Celtic Goddess Of Mischief
Vindusrute For Våningshus
Batteri Huawei Mate 9 Pro
Symantec Norton Internet Security
Bein I Thoracic Spine
Steve Madden Illie
Dickies 1939 Rms
Bone And Spine Clinic
2012 Maserati Ghibli
Stole The Show Acoustic
Puma Jogger Joggesko
2014 Jeep Wrangler Gas Mileage
Moto G6 Plus Ram
Blackstone Grill And Griddle Combo
Amazon Connect Desk-telefon
Aksjekapital Definisjon Virksomhet
Die Cut Car Stickers
Rosa Feltjakke
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19