Jakt Cocker Spaniels Til Salgs :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Cocker spaniel valper til salgs - Februar 2020.

Jakt cocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt. Jaktcocker eller working cocker spaniel har her i landet raskt fatt en voksende popularitet. Jaktcocker er jaktvarianten av cocker spaniel. Ofte kan vi høre at show cocker spaniel kalles cocker spaniel av tradisjonell type. Alle som har en spaniel, eller som er interessert i rasen kan være medlem. Norsk Spaniel Klubb er en raseklubb samarbeidende med Norsk Kennel Klub NKK Den letteste måten å bli medlem på er å melde seg inn og betale med kort via hjemmesiden til Norsk Kennel Klubb. Se mer info til.

Vi har 11 resultater for Cocker spaniel valper til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 200. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Velkommen til Norsk Spaniel Klubs valpeformidling. Oppdrettere som ønsker å annonsere kull her må være NSK-medlem og følge klubbens avlsretningslinjer. De må sende annonsen inn til mailadresse: slik at den blir registrert og lagt inn på web-siden. Annonser for salg av spaniels i alle aldere er velkommen. Oppgi god informasjon om hunden. Kennel Working Bliss er et lite oppdrett av cocker spaniel av jakttypen. Utgangspunktet for kennelnavnet var personligheten til vår jaktcocker Jippi: stor arbeidskapasitet og overstrømmende lykke. Dette er egenskaper som verdsettes høyt hos våre cockere! Working Bliss har som mål å avle frem hunder med stor jaktlyst, arbeidslyst, fart og god samarbeidsvilje. Valper til salgs fra to kull. Blue Roan. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fratil andre enn rent personlige formål tillates.

Cocker spaniel har nett størrelse, et sporty vesen, godt gemytt og vakkert utseende. Rasen passer både i byen og på landet. Den hendige størrelsen og pelsen til tross - mange individer har så absolutt sine opprinnelige instinkter som støtende og apporterende fuglehund i behold. Villa Rustika Jaktcocker working Cocker Spaniel - Jeg heter Birgitte Seiergren tidligere Birgitte Rummelhoff og bor i min lille Villa Rustika med 2-4 jaktcockere, tispene Molly,Fijona. Innimellom har jeg besøk av mine tre resterende hunder som i lange perioder ikke bor med meg: Genie. Velkommen til Kennel Lerkerød Jakt og oppdrett med Working Cocker Spaniel.

Hvis du har Engelsk cocker spaniel valper til salgs eller planlagte kull, ta kontakt. Vi er en familie på 4, som nettopp har mistet vår forrige hund. Derfor ønsker vi en liten cocker valp. Vi har over 15 års erfaring med hunder. Vi søker etter kull med foreldre som ikke har det sterkeste jaktinstinktet og er en god familiehund. Vi har masse kjærlighet å gi. Vi holder til på Ålgård i. Skjønner at her det mange som ønsker seg en cocker spaniel, men jeg prøver allikevel. Vi er et voksent par som har hatt gleden av å passe vår sønns Cocker Spaniel ofte, men dessverre har den gått bort. Vi savner å ha en hund til å være med oss på turer til fjells og ellers tur hver dag hjemme. Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels. 1.4K likes. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av fugl og småvilt. Valpekull blir stjerner i ny NRK-serie. I hele sommer har Kristin Remme og hennes cocker spaniel valper på Mollycocker i Selteveien hatt besøk av kamerafolk som har filmet serien "Valpekullet" som kommer på NRK1 til høsten.

Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels. 1.4K likes. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg meget godt til jakt av. Cocker spaniels fremavles til å jakte småvilt som eksempelvis skogsnebb og noen ganger kaniner. Rasens navn stammer fra fuglene ”wooscock” som vi på norsk kaller skogsnebb. Til toppen. 4. Cocker spanielens utseende. En cocker spaniel er en mellomstor hund på 12-14 kg.

VILLA RUSTIKA:

Formidling av valper og voksne hunder - Norsk Spaniel Klub.

Jaktcocker, i rasens hjemland Storbritannia Working Cocker, er ikke en egen rase men en variant av rasen Cocker Spaniel. Jaktcockere er renavlede jakthunder der mentale egenskaper som dresserbarhet, kontakt, årvåkenhet, mot og utholdenhet er sterkt ivaretatt etter mange generasjoners målrettet avl. Akkurat når cocker spaniel oppsto er litt uklart, men det skjedde med stor sikkerhet i England. Trolig har den et opphav som inkluderer, gjennom andre spaniels, den spanieltypen som alt fantes i Storbritannia på 1400-tallet. Cocker spaniel eksisterte der på 1700-tallet, men rasen ble nok ikke endelig utformet før mot slutten 1800-tallet. Cockerspaniel=Rugde-spaniel !? Cockerspaniel er i utgangspunktet en "skogsfuglehund " De ble, som setterne avlet frem i Storbritania. Navnet "cocker" stammer fra det engelske navnet på Rugde; "Woodcook". Veldig mange som har jakt cockere slik som vi, jakter med hundene. 1974 - 2018 - 44 år med spaniel. I år er det 44 år siden jeg fikk min første hund - en rød cocker spaniel ved navn Dingo. Samme år ble jeg medlem i Norsk Spaniel Klub. Dette bør markeres på ett eller annet vis. Gode idèer mottas med takk! Dingo holdt på å bli både min første og min siste hund. Avl ikke til salg !!!, Denne skønne Engelske Cocker Spaniel, på 4 år, tilbydes til parring, Han bor på Fyn, og har god erfaring me. 5000 Odense C. I dag. Coker spaniel. 1.500 kr. Coker spaniel, hvis du går med tanker om hvalpe har vi en fantastisk brun cokerspaniel hanhund med stamtavle.

Gi Karriere Finder
Iphone 6s Vs 10s
Hvorfor Jeg Føler Meg Svimmel Etter At Jeg Spiser
Puma Bmw Ms
Puma Defy Varsity Mid
Betydning Av Guttenavn Zaid
Spyder Facyt Isolert Jakke For Kvinner
Marc Jacobs Editor Tote Sale
Graham Phillips Evan, Den Allmektige
Acer Veriton Vx2640g
Bso Julekonsert
Timberland Londyn 6 Tommers Støvler Hvete Nubuck
Dippy Beanie Baby Value
Slik Får Du Tilgang Til Mine Google Dokumenter
Franke Basis Bfg 651 Polar White
Et Hus Av Blader
Apple Cider Eddik Helsedrikkoppskrift
Dreadlock-sitater Fra Bob Marley
Itc Maurya Beliggenhet
Owl Christmas Baubles
Floyd County Dog Pound
Filmer Som Raskere 2010
Avis Moving Truck
The Intent 2 The Come Up Full Movie Stream
Mikke Mus Bursdag Gutten Skjorte
Bohemian Locs Hekle Stiler
Medical Center Near Me
Ikea Hemnes Nattbord Hvit Flekk
Python String As Float
Lowes Kunstige Juletrær Black Friday
Vitenskap Og Politikk Om Klimaendringer
Romerske Høytiden Edith Wharton
Karrierer Innen Markedsføring Og Reklame
Lavkarbo Laksoppskrift
Wrangler Upland Jean
2009 Dodge Charger Rt Hp
Carolina Pulled Pork Sandwich
Hvem Er Mandag Kveld Fotball I Kveld
Baking With Monk Fruit
Hva Du Skal Ta For Tett Rennende Nese
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19