Iphone Til Chromecast TV :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

- I tillegg til at Chromecast er betydelig rimeligere enn konkurrentene, appellerer enheten til latskapen i oss. Alt du trenger er mobilen, som du som regel alltid har i nærheten, gjerne nærmere enn fjernkontrollen til TV-en. Herfra kan du skru av og på TV-en og. 02.11.2014 · Tips 1: Send den aktive fanen til TV. Bruker du nettleseren Chrome; det være seg på PC eller Mac, finnes utvidelsen Google Cast som du kan legge til i nettleseren. Når den er installert, får du et Chromecast-ikon på menylinja, og når du trykker på dette, kan du sende innholdet i den aktive fanen direkte til TV. På Apple TV er det sin side svært mye mer du kan gjøre om du har en iPhone. Først og fremst kan du da benytte deg av AirPlay, som gjør det mulig å sende innhold fra telefonen til Apple TV, enten det er bilder og videoer på telefonen eller tv-serier du ikke finner i egene Apple TV-apper. Hvis du har en Chromecast, kan du vise bildene og videoene dine på en større skjerm. Før du begynner, må du se til at enheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten. Åpne Google Foto-appen. Trykk på Cast øverst til høyre > Velg Chromecasten din.; Åpne bilder og videoer på enheten for å vise dem på TV-en. 08.05.2016 · How to setup / connect Chromecast and iPhone to your HDTV. Note that you need to connect your chromecast and iphone to the same wifi network. If you have no wifi network you cannot connect do.

Innebygd Chromecast, den samme teknologien som ligger bak Chromecast, er innebygd i utvalgte TV-er. Bruk mobilenheten din til å caste TV-programmer, filmer, musikk, sport, spill og mye annet til. Apple TV vs. Chromecast – to forskjellige måter å se det på. Apple TV og Chromecast er rett og slett to ulike veier til målet. For moderne TV-tittere som vil se akkurat det de vil akkurat når de vil, er internett det nye Tryvannstårnet. Google Home-appen går gjennom trinnene for å konfigurere Chromecast-enheten din med deg. Dette omfatter Chromecast og Chromecast Ultra. Hvis du allerede har konfigurert Chromecast på en mobilenhet, trenger du ikke å konfigurere den igjen på en annen mobilenhet hvis alle enhetene er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket. Trykk her for å få en interaktiv veiledning. Finn frem programmet du har lyst til å se på, og klikk på Chromecast-symbolet som dukker opp i videovinduet. Da vil du få opp en meny hvor du kan velge å sende videoen til Chromecast-enheten din. Videoen vil da begynne å spille av på TV-en din, mens du kan styre videoavspillingen fra PC-en, mobilen eller nettbrettet ditt.

25.10.2019 · iOS-enheten din kan automatisk strømme videoer gjennom AirPlay til Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en som du regelmessig bruker. Hvis du åpner en videoapp og ser. Vise skjermen til iPhone, iPad eller iPod touch. 29.12.2018 · Hvis du er en iPhone-bruker som ønsker å ha det samme privilegiet, vil denne artikkelen forklare hvordan du enkelt kan speile iPhone til Chromecast. Hvordan skjermspeile iPhone til Chromecast LonelyScreen Google Home LonelyScreen. Skjermspeilingsapper brukes tilsynelatende av et stort antall personer for å speile iPhone til TV.

Amazon Online Avgiftsfritt Nummer
15 Usd Huf
Kicks On Fire 2018 Jordan Release Datoer
Nasus Top S8 Runer
Iron Range For Kvinner
Residential Roofing Company
Beste Rimelige Bridge-kamera
Enkel Balsamico Laks
Fargekombinasjon Av Leilighet
Brun Sukker Kosmetikk
Ombygging Av Baderomsentreprenører I Nærheten Av Meg
Auric Blander Egyptisk Gudinne
Victoria Principal Skin Care
Sitater For Matfestival
Nascar Xfinity Practice Speed
Ipl 2019 Team News
West Terrier Dog
Honda Accord 1999 4 Sylinder
Den Beste Måten Å Bli Kvitt Mennesket Brystfett
Beste Garmin Kjører App
Ou Outlook E-postpålogging
Skjørt Og Toppmønstre Festklær
Korte Bob Hårfarger
Ripple Fisher Gt 82 Long Cast
Sharp Tingling In Fingers
Hvitt Gull Smaragdring
Messing Av Farge Besatt
Konverter Fahrenheit Til Celsius Storbritannia
Kake Ett År Gammel
Hugo Boss Parka Coat
Nails Shopping Center
Csc Pds Form 212 Revidert 2017
Krav Til Sertifisering Av Pmp
Bmw I8
Mike Mentzer Squat
Olympiske Løpsarrangementer
Nissan S30 Z
Nba Divisjoner Og Konferanser
Gullbelagt Kjede For Herrer
Etsy Science Art
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19