Ibm Morsomme Akronymer :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

I SMS-språket brukes en rekke akronymer som iallfall foreløpig ikke finnes i ordbøkene - f.eks. smesse om å sende SMS-er. I forkortelser som DNB, DBS, NSB, BBS uttales bokstavene hver for seg, og disse er altså ikke akronymer. Litterære akronymer: TANSTAAFL there ain't no such thing as a free lunch og ASAP as soon as possible. Ser du etter betydningen av IBM? Finn hele betydningen av IBM i DinOrdbok sin ordbok for forkortelser og akronymer! 07.05.2018 · Akronym er ord som er laget av begynnelsesbokstavene i flere ord som følger etter hverandre, og som leses som ett ord, for eksempel NATO, UNICEF, radar, laser, i motsetning til forkortelsene EU, LO, KNA, som leses som enkeltbokstaver. Ser du etter betydningen av IB? Finn hele betydningen av IB i DinOrdbok sin ordbok for forkortelser og akronymer! Akronymer Du kan også assosiere ved å bruke akronymer. Kanskje du fremdeles husker trikset fra barneskolens fysikkundervisning? Lær deg regnbuens farger i rett rekkefølge med ROGGBIF Rødt - Oransje - Gult - Grønt - Blått - Indigo - Fiolett. Lag morsomme akronymer som kan hjelpe deg med å huske lange sekvenser av ord. Legg gjerne farge og form til dine akronymer for å visualisere bedre.

Har fått litt oppheng på morsomme beskrivelser og navn på karakteristisk utseende kroppsdeler og kroppsfasonger i det siste. Som f.eks: Kalkunhals Grevinnearmer Blomkålører Flaskeskuldre Appelsinhud Hmm. Trodde jeg kunne flere enn dette, men kommer ikke. er et prosjekt som samler norske ord og uttrykk som faller utenfor ordboken, men som brukes i dagligtale. Her kan alle brukere delta, men man er. 30 dagers åpent kjøp. Du har alltid 30 dagers åpent kjøp dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet ditt. Her er en liste med ord som begynner på M. Klikk her for å se denne listen over ord på M. Vanlige norske forkortelser og de som hyppigst blir skrevet feil På disse sidene finner du de vanligste forkortelsene i norsk. De forkortelser som ikke er normert av Språkrådet, er gjengitt slik de står i oppslagsverker eller slik de brukes.

Institutt for bygg- og miljøteknikk IBM Institutt for konstruksjonsteknikk KT Institutt for maskinteknikk og produksjon MTP Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk IHB Institutt for vareproduksjon og byggteknikk IVB Fakultet for medisin og helsevitenskap MHInstitutt for helsevitenskap i Gjøvik IHG.

Ibm Morsomme Akronymer

Clove Stem Buffet Lamp
I Samtalsskjerm
Crockpot French Toast Recipe
David Ortiz Minor League Stats
Beste Ladespenning For 12V Batteri
Militære Gravmarkører
Legg Til Shortcode Wordpress Php
Hasbro Legends Series
32 Grand Ave
Indiana Jones And The Interior World
Zara Black Cowboy Støvler
Wing X Ray
Åpne Skiftenøkkelsett
Bose Noise Sleepbuds Review
Lords Mobile Guild For Sale
Ebay Gratis Frakt-kampanje
Bursdag Bønn Til En Mor
Femte Tredje Kassekontroll
Hvite Julenissen
Amerikanske Tourister Clark
12 Kraniale Nerverfunksjon
This Is Us Sesong 3 Episode 2 Gratis Online
Joomla Development Company
Lego Scooby Doo Ebay
Mål Brier Creek
Tequila Asombroso Extra Anejo
De Beste Skrekkfilmene Noensinne
Cragar Soft 8 15x8
Tarm-syndrom Sykdom
Fleksibel Premium Justerbar Livsforsikring
Radio 1 Treff
Lego Star Destroyer Original
20 Stone In Kg
Offentlig Skole Åpen På Columbus Day
Liste Over Margaritaville-lokasjoner
Dr. Mathew Varghese
Tegn Et Bilde Av Vannsyklus
Dag Er Morsdag I År
Hearthstone Oversized Desk Mat
Se Venom Full Movie Reddit
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19