Hvorfor Jeg Føler Meg Svimmel Etter At Jeg Spiser :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

SVAR: Hei jente 14, Svimmelhet er et veldig generelt symptom som kan ha veldig mange årsaker. Hvis du spiser dårlig kan det være tegn på andre mangelsykdommer. Ellers kan dårlig ernæring fø. I disse tilfellene er svimmelheten kortvarig, og du vet vanligvis hvorfor du blir svimmel. Andre ganger kan svimmelheten oppstå spontant uten noen åpenbar årsak, eller som en unormal reaksjon i en normal situasjon. Det vil si at du føler deg svimmel i situasjoner som tidligere ikke medførte noe problem. I så fall bør du oppsøke lege.

Da kan du føle deg svimmel hvis du reiser deg for fort opp fra sofaen. De fleste friske føler at svimmelheten går raskt over etter få. – Jeg ønsker ikke den samme kroppen i dag som. Altså hvis jeg skipper frokost f.eks. blir jeg kraftig svimmel og kvalm. I tillegg er jeg avhengig av å spise salt mat og ikke søt. Altså jeg kan ikke nyte en pannekakefrokost eller yoghurt med musli, jeg må lage meg en omelett eller et stykke brød med salt pålegg eller lignende. Søt frokost får meg også til å føle meg. Les mer Jeg forstår. Livet mitt;. Hos noen faller blodsukkeret imidlertid til et unormalt lavt nivå etter at man har spist. Tilstanden kalles reaktiv hypoglykemi, og betyr at du får hypoglykemi lite blodsukker, som en reaksjon på noe – matinntaket. - Til tross for at du spiste for under tre timer siden kan du føle.

Det høres kanskje selvsagt ut, men for lite søvn er en god kandidat til svaret på hvorfor du er sliten. Sju til åtte timer hver natt er normalt søvnbehov for voksne. Hei! I det siste har jeg begynt å føle meg veldig kvalm etter at jeg har spist. Jeg vet ikke hva det er. Jeg føler meg også ganske deppa, sliten og trøtt. Etter måltidene føler jeg bare for å kaste opp og sove, men ender opp med å bare sove og la maten være i magen. Jeg hater å føle meg kvalm. SPØRSMÅL. Hei, jeg har slitet med dette lenge og skjønner ikke hvorfor. Så jeg blir skikkelig svimmel hver gang jeg reiser meg fort og er svimmel lenge etter,hjertet mitt dunker kjempe fort ofte,blir kvalm og varm også er jeg skikkelig slapp hele tiden. Jeg er sikkelig svimmel hver dag når jeg står opp, vært sånn i 1-2 mnd nå. Svimmel når jeg reiser meg opp siste halvår. er dette normalt? Jeg blir plutselig skikkelig svimmel, så føler jeg at jeg må kaste opp. Noen ganger får jeg noe slags anfall, jeg skjel ver, blir svimmel, kjenner pulsen over he.

Etter at jeg har drukket en øl så føler jeg meg svimmel og blir litt tullet; Jeg føler meg så utrolig rar for tiden. Kjenner på en måte ingen glede eller sorg. Har. Føler meg svimmel og vil finne ut hvorfor, kan jeg sjekke det anonymt? Føler jeg spiser så mye! Har begynt på crossfit. Er jeg tiltrekkende for gutter? Spise hjelper vanligvis å redusere svimmelhet ved å øke blodsukkeret. Så når du føler deg svimmel etter å ha spist et måltid eller en matbit, kan symptomet være unnvikende for ikke å nevne kvalmefremkallende. Det er mange potensielle underliggende årsaker forbundet med svimmelhet etter å ha spist. Blir ofte svimmel når jeg reiser meg. Blir noen ganger så svimmel at jeg nesten føler jeg holder på og svime av og. Jeg tok jerntabletter i 2 måneder, og etter det så var problemet løst, og jeg har ikke hatt noe problemer etter det. 0. Siter; Del dette innlegget. Lenke til innlegg. Jeg har hatt kvalme og hodepine over lengre tid, svimmelheten kommer og går. Føler meg konstant trøtt og sliten uansett hvor seint/tidlig jeg legger meg. Føler at jeg aldri får nok søvn. Jeg lurer på hva dette kan være og om det er noe jeg kan gjøre med det.

Faktum er at jeg faktisk spiste mer nå enn tidligere. Bare sunnere. Spiste aldri frokost før, det gjør jeg alltid nå. Men Jeg føler at jeg har mye høyere matlyst nå enn før. Blir veldig fort sulten igjen. Får en merkelig guffen følelse i kroppen hvis jeg ikke har spist på en stund, litt blanding av slapp, skjelven, svimmel og tung i. Jeg opplever en diffus form av svimmelhet som jeg føler sitter mer i kroppen enn i hodet. Det er ikke rotasjonsfølelse ei heller nautisk svimmelhet vil jeg tørre å påstå. Dagene mine varierer veldig der jeg stort sett føler meg svært trøtt, tung i armer og ben samt at jeg er "svimmel". Hei, tidligere i dag ble jeg plutselig svimmel. Jeg bare satt på pcen, og når jeg snudde meg virket det som om jeg var en smule brisen. Det har vart siden kl 1 nå. Det blir verre når jeg ser opp, eller ned. Og når jeg legger meg ned, eller lukker øynene er det akkurat samme følelse man får når ma. 06.09.2009 · Jeg har vært hos legen noen ganger det siste halve året fordi jeg ikke føler meg bra. Har til tider skjelvinger på hendene, jeg blir så svimmel at jeg er redd for å svime av og så slapp at jeg såvidt orker å holde meg på bena. SVAR: Hei, og takk for at du skriver til ! Nå vet ikke jeg hvor mye eller lite du spiser, men det er helt riktig som moren din sier. Om man spiser for lite, blir man kvalm, slapp, og svimmel om ma.

hei er en mann 35 år som stadig blir svimmel etter jeg spiser det kan vare opp til 30sek å det er så ille at jeg må holde meg fast vet dere hva dette kan være mvh kRelevante sykdommer/medisiner: astma. Mann,. Hvorfor ser du denne annonsen. For noen dager siden bestemte jeg meg for å slutte å spise godteri og brus. Det har nemlig blitt mye av det oppigjennom åra. Er ganske svak/svimmel/slapp nå, spesielt på morgenen. Prøver å kompensere med å spise en neve rosiner, nøtter. Drikker også mye vann. Fått i meg mye frukt og grønnsaker og spiser havregrøt på morgenen. SVAR: Hei Du har en vekt som er lav i forhold til høyden din, og ut fra KMI kroppsmasseindeks er du undervektig. Dette kan være forklaringen på at du føler deg sulten hele tiden. Du er enten midt i, e. Da vil jeg anbefale å kontakte lege, sier han. Det finnes ikke ett bestemt fasitsvar på hvorfor du blir svimmel når du trener. Noen ganger kan det være treningen i seg selv som er årsaken, for eksempel ved en intensiv aktivitet som kroppen din ikke er godt vant med. Psst: Rabdomyolyse: Flere og flere trener på seg den livstruende diagnosen!.

Puma Bmw Ms
Puma Defy Varsity Mid
Betydning Av Guttenavn Zaid
Spyder Facyt Isolert Jakke For Kvinner
Marc Jacobs Editor Tote Sale
Graham Phillips Evan, Den Allmektige
Acer Veriton Vx2640g
Bso Julekonsert
Timberland Londyn 6 Tommers Støvler Hvete Nubuck
Dippy Beanie Baby Value
Slik Får Du Tilgang Til Mine Google Dokumenter
Franke Basis Bfg 651 Polar White
Et Hus Av Blader
Apple Cider Eddik Helsedrikkoppskrift
Dreadlock-sitater Fra Bob Marley
Itc Maurya Beliggenhet
Owl Christmas Baubles
Floyd County Dog Pound
Filmer Som Raskere 2010
Avis Moving Truck
The Intent 2 The Come Up Full Movie Stream
Mikke Mus Bursdag Gutten Skjorte
Bohemian Locs Hekle Stiler
Medical Center Near Me
Ikea Hemnes Nattbord Hvit Flekk
Python String As Float
Lowes Kunstige Juletrær Black Friday
Vitenskap Og Politikk Om Klimaendringer
Romerske Høytiden Edith Wharton
Karrierer Innen Markedsføring Og Reklame
Lavkarbo Laksoppskrift
Wrangler Upland Jean
2009 Dodge Charger Rt Hp
Carolina Pulled Pork Sandwich
Hvem Er Mandag Kveld Fotball I Kveld
Baking With Monk Fruit
Hva Du Skal Ta For Tett Rennende Nese
Matcha Maker Grønn Te Fordeler
Beste Bilderedigering Nettstedet Gratis
Se Serier Online Gratis Streaming Ingen Registrering
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19