Hvorfor Har Jeg Følt Meg Så Trist I Det Siste :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Jeg har hele livet følt meg litt utenfor. Jeg har aldri klart å holde det samme tempoet som andre, og jeg har ikke forstått hvorfor før nå i det senere. Jeg føler meg jo fortsatt litt utenfor, men jeg klarer likevel ikke å tvinge meg selv til å passe inn der jeg vil passe inn, hvis det gir mening. I perioder av livet er det vanlig å føle seg nedstemt og trist. Har du de siste par ukene kjent deg nedfor, deprimert og ofte følt at alt var håpløst? Har du de siste par ukene ofte følt at du ikke interesserer deg for eller gleder deg over det du gjør?. Så bra. Fortell oss gjerne. Jeg er så lei av å være trist. Er det noe galt med meg? Jeg har følt meg trist i flere uker, og i det siste har jeg hatt enkelte selvmordstanker. Jeg tenker ikke å gjøre noe, men jeg er så sliten i hodet. Jeg har den senere tid hatt det vanskelig på skolen med litt mobbing, og foreldrene mine har kranglet mye. SVAR: Hei Jente 14 år. Takk for at du skriver til. Du har en lærer som har sett hvordan du har det og som bryr seg om deg. Du har fått kontakt med helsesøster og skal dit igjen. Ja du skal fortel. Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har blogget på så lenge og om jeg har lagt ned bloggen og om jeg kommer til å fortsette å blogge. Det ærlige svaret er at jeg ikke vet. Jeg er en person som ofte vil prestere godt i alt jeg gjør, og hvis jeg føler at jeg ikke helt klarer å prestere så gnager det på meg.

Når jeg hører på trist musikk av den klassiske typen, og noe doom metal så blir jeg glad, fordi jeg det føles som at det er noen som forstår min tilstand. Som det sies, "Misery loves company". I mitt tilfelle, fordi jeg er en ekstrem introvert så vil jeg bare låse meg inne når jeg føler meg som nede, og musikk er et veldig godt redskap for å helbrede meg. Har tenkt og reflektert litt over forholdet med psykopaten i det siste. Noen ganger tar jeg meg selv i håpe at jeg en dag kan bli sammen med han igjen, og at man kan legge alt det vonde bak seg. Men så husker jeg hvor grusom han var mot meg siste gang jeg så han for flere mnd siden. SVAR: Hei jente 15 år. Takk for at du skriver til. Jeg forstår at du i det siste har vært mye lei deg og at du har lett for å gråte og føle deg ensom. Du er 15 år og midt i ungdomstiden - mang. SVAR: Hei, gutt på 16 år! Takk for spørsmålet ditt til. Du lurer på om du holder på å bli psykotisk fordi du føler på at verden er veldig uvirkelig. Du tenker mye på livet og hvorfor du er.

SVAR: Hei Dette var leit å høre. Det er vanskelig å få forhold til å fungere, spesielt om man ikke snakker åpent sammen. Det høres ut som om kjæresten din ikke behandler deg bra, og dette burde du t. SVAR: Hei jente 16 år. Så trist å lese at du har det så slitsomt og er lei av livet, slik skal du ikke ha det. Derfor er det utrolig bra at du tar kontakt med oss for å få hjelp. Det er strevsomt å h.

Skjønt Gjennom Tøft Grundig Tanke
Dull Smerte Etter Avføring
Cal Poly Hus
Den 8 Ukers Sukkerdietten
Hvordan Finne Ut Serveradressen Min
Sett Med Alle Positive Tall
66 Cadillac Eldorado Cabriolet
Doner Oppvaskmaskin Til Velvilje
14.2. Ru1
Bibelvers Som Snakker Om Formål
Ta Tak I E-forsikring
Korte Morsomme Fakta Om Den Store Tarmen
Slik Tømmer Du Historikken Din På Iphone
Canon 6. Mars2
Langfingeren Min Er Tingling
Forkokte Grillede Kyllingstrimler
Wolverine Rancher Square Toe Wellington Arbeidssko For Menn
Windows Server 2016 Datacenter Torrent
Nike Pegasus 46
$ 160 Nzd Til Aud
Bukser Av Rosa Faux Lær
Obermeyer Toscana Ii White
Viking Frisyrer Kvinne
Kvinnersokker Av God Kvalitet
Dokument Og Fotoramme
Resident Engineer Betydning
Jet Airways Vektbegrensning Innenlands
Houghton Mifflin Harcourt India
Jesaja Kapittel 49 Vers 16
Filmer Som Percy Jackson And Harry Potter
Ekte Verdenseksempler På Komplementære Vinkler
Matrix Flybilletter
Ssc Cgl Engelsk Papir Pdf
Idiopatisk Optisk Nevritt
Batman Arkham Knight Damian Wayne
2019 Toyota Supra Mkv
Små Overraskelsesgaver Til Kjæresten
Hudson Bomberjakke
Imvu Cards Walmart
10 4e Sko
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19