Hvordan Sitere En Avisartikkel I Tekst Apa :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Kunsten å sitere og henvise riktig. Teori. Hvordan skal sitater og henvisninger presenteres riktig?. Når du tar med et sitat fra en annen kilde skal du alltid sitere nøyaktig. Så nøyaktig skal det være at selv trykkfeil i kilden skal gjengis med trykkfeil i din tekst. Dersom du parafraserer, eller skriver med egne ord, sier APA manualen at du bør oppgi sidetall. Dersom du omtaler teksten mer generelt, kan sidetall være overflødig. Se spørsmål om henvisning og direkte sitat for mer informasjon. Hvis du henviser til en kilde i sin helhet og ikke til en spesiell side, trenger du ikke å oppgi sidetall. APA-stilen er brukt innenfor samfunnsfag og. Gjengi en tekst ordrett uten å utheve sitatet,. parafrasere en tekst uten å oppgi kilde; Hvordan unngå plagieringVideoen nedenfor gir deg svar på noen sentrale spørsmål om hvordan du unngår plagiering. Du må sørge for å oppgi kildene du har brukt i oppgaven din, for å unngå. Mange lurer på hvordan de skal vise til kilder i løpende tekst. I referansestilen APA skal man oppgi forfatters etternavn og årstall for utgivelsen når man henviser til kilden i løpende tekst. Det er to måter å gjøre dette på og du kan kombinere dem i samme oppgave. De lurer ofte også på hvordan man kan få informasjon inn i EndNote på en optimal måte. Når du skal sitere en ressurs funnet på nettet, velger du referansetype «Web Page» når du legger ressursen inn i EndNote-biblioteket. Dette gjelder for alle typer nettressurser med unntak av ebøker og tidsskriftartikler, som har egne kategorier.

Disse sidene er en lettlest og oversiktlig ressurs som gir deg en god pekepinn på hva en venter av deg når du skal skrive oppgaver som student. Se også Sandefjord videregående skoles gode nettsider om hvordan du lager referanser og litteraturliste i forenklet Harvard-stil. Dette dokumentet gir en oversikt over siteringsstilen APA i norsk språkform. APA er en siteringsstil som er utarbeidet av American Psychological Association. I utgangspunktet er den engelskspråklig og tilpasset amerikanske kildetyper. APA-manualen gir regler for hvordan man skal henvise i tekst og sette opp referanselister.

hvordan du henviser til kilder i tekst og setter opp litteraturlister. Lærere, veiledere etc. kan i noen tilfeller ha avvikende krav i forhold til spesifikasjonene i APA-manualen. Vi anbefaler derfor at du kontakter ditt institutt eller tidsskrift/forlag dersom du skal publisere en artikkel eller bok for å undersøke om det finnes. - APA-stilen er en av de mest brukte, og brukes blant annet innen psykologi, pedagogikk, statsvitenskap og sosiologi, opplyser Anne Lillevoll Lorange, hovedbibliotekar ved Dragvoll. Direkte sitater. En viktig regel er at om du bruker sitater på inntil 40 ord, skal disse integreres i teksten og. Stortingsforhandlinger er en samling trykte dokumenter og faller verken i kategorien bok eller arkivmateriale. De kommer i en mellomstilling. Det har konsekvenser for hvordan man refererer til Stortingsforhandlinger. Det er behov for en anbefalt standard for hvordan forskere og andre bør referere til Stortingsforhandlinger i egne publikasjoner. Dette dokumentet er en eksempelsamling over forskjellige kilder og hvordan disse skal refereres til i teksten kolonne 2. Dokumentet gir også oversikt over hvordan kilden oppgis i litteraturlista kolonne 3 som skal skrives til slutt i oppgaven. Det finnes to måter å referere til kilden på i selve tekste.

Sky Movies Bhojpuri 2018
New Balance Snow Sneakers
Bibelske Sitater Om Å Hjelpe Andre
The Silo Hotel Priser
Kjente Dikt Om Skøyter
Landene Slutter Gratis Frakt Ikke Minst
Fantasiekunst Nå
Gjeldende S & P 500-indeks
Mathematica Superscript And Subscript
Importer Tekstfil Til SQL Server
Vw Golf Mk3 Vr6
Hårlinebehandling For Afrikansk Hår
Skatteregning Seksjon 199a
Første Års Høyskole CV
Vivo Ipl 2019 Live Streaming Video
Badehåndklær Lagring Over Toalett
Mr Majnu Filmanmeldelse I Telugu
Personlig Økonomistyring
Future Court Nike
Korrespondansekurs For Iit Jee
Herreull Parka Med Hette
Quickbooks Pro Online Training
Party Wear Kjole For 11 År Gutt
Nars Blush Bestselger
Beste Billige Ryggsekkutstyr
Microsoft Visual C 2013 86
Slik Kjenner Kattunge Hann Eller Kvinne
Adidas Court 70s Black
Impala Convertible Project Salg Fra 1964
Aaykar Vibhag Avgiftsfritt Nummer
Baymont Inn Fern Valley
Amerikansk Husmor Serie Tv-streaming
Filmer Ute Nå Alpine
Lokale Basketballspill I Kveld
Mankatha Movie Download 700mb
Kapitalgevinst Skatt På Salg Av Hjem Etter Skilsmisse
Beste 4-seters Supercars
Sammendrag Av Grafisk Design CV
Chick Fil En Frokostbuffé
400 Gbp I Ron
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19