Henvisning Til Å Bruke Apa :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Dette gjør vi ved å bruke litteraturhenvisninger, og på LDH bruker vi APA-stilen. Referanser og referanseliste Hvordan henvise til en. Henvisning til publikasjon med åtte eller flere forfattere: I teksten skal det kun henvises til første forfatter etterfulgt av "et al.". Du kan velge om du vil bruke fotnoter nederst på siden eller sluttnoter bak i kapitlet/oppgaven. Velger du å plassere notene som fotnoter er det vanlig å bruke en mindre skrifttype på disse for å skille notene fra hovedteksten. Pass på at du ikke blander henvisninger til en litteraturliste og henvisninger til noter. Første henvisning: Forfatter1, Forfatter2, Forfatter3, Forfatter4 & Forfatter5, årstall,. APA anbefaler å lenke til avisens hovedside for å unngå døde lenker. EndNote. Dersom opplysninger om opprinnelig kilde mangler bør du være kritisk til å bruke det som referanse. Lær deg å bruke kilder riktig. og som derfor ikke trenger noen henvisning. Plikten er ikke begrenset til å lære hvordan du skal gjøre det; den omfatter også at du følger reglene og henviser til kilder på en skikkelig og hederlig måte.

APA-stil i litteraturlista. I tillegg til å oppgi kildene i selve teksten må du også føre kildene i ei litteraturliste en bibliografi på ei ny side sist i oppgava di. Om du har brukt. Om du som bruker samtykker ønsker høgskolen å samle inn data ved bruk av Google Tag Manager. Google Tag Manager gir høgskolen mulighet til å markedsføre aktuelle studier, seminarer, foredrag m.m. som vi tror vil være av interesse for deg som bruker av høgskolens nettsider. Du velger selv å samtykke til denne datainnsamlingen. Henvisning til antologier: Helge Danielsen i Sørensen red 1998, s. 177. Om dere bruker ”s.” eller ”ss.” ved henvisninger til flere sider er frivillig. Samtidig som Stortingets venstreflertall vedtok at Norge selv hadde rett til å avgjøre spørsmålet om utenriksstyret. APA-guiden behandler kildehenvising til elektroniske kilder kun kort. Vi har derfor valgt å holde dette utenfor det som omhandler APA-guidens rettningslinjer. Løpende tekst I teksten skal du sitere elektroniske kilder ved å oppgi navnet på nettstedet, dato for nedlastningen og eventuelt navnet til personen som har uttalt sitatet du bruker.

Å parafrasere er å skrive om med egne ord. Mange synes at dette flyter bedre i teksten. Dersom du har brukt en bestemt side, sier APA manualen at du bør oppgi sidetall. Eksempel APA 6th: Boplikten har de senere årene vært mye diskutert i media, med spesielt fokus på. Vi anbefaler å bruke fotnoter framfor sluttnoter fordi dette er mer leservennlig. Fotnotene plasseres nederst på samme side som henvisningen i teksten. Bruk fortrinnsvis tall etter et enkeltord eller en setning som henvisning til fotnoten. Litteraturlisten - hvordan skal den se ut? Dobbel linjeavstand mellom hver kilde. Les denne saken på UiOs nettsider. Eksempel: Per og Kari hevdet begge i sin tid at "alternativ 1 "23 måtte være å foretrekke. Ola gikk imot dette, og fikk tilslutning av Kristen og Arne. 24 Ola var særlig opptatt av det økonomiske aspekt, 25 Arne betegnet alternativet som "sløseri". Geir er uenig i tolkningen til.

Hjemmelaget Karpe Felle
Back Garden Security Lights
911 Biler Til Salgs
Frozen 4 Women's Hockey
Småbarnsutvikling
Mengde Blod Gitt I En Donasjon
Make Up Revlon
Hot Cider Drinker
Svineinfluensa Temperatur
En Betennelse I Beinmargen Og Tilstøtende Bein
Helse Og Smerte I Skjoldbruskkjertelen
Håndlagde Satengblomster
Hiset Reading Practice Test 2018 Pdf
Bradford Exchange Nativity Christmas Tree
Ice Hockey Coaching Jobber
Siste Stoffvesker
Volkl Powder Ski
Mettet Natriumhydrogenkarbonat
Turtle End Table
Iptv M3u Playlist 2019 Gratis
Creosote Pole Treatment
Bmw Z4 1999
Antibiotika Mot Influensabehandling
Patagonia Delstatspark
Bmw M5 Grå
John Agard Famous Poems
Toro 6,75 149cc Oljetype
Aquaman Full Movie Movies123
Nike Winter Parka
Kongressleder Døde I Dag
Bungalowplan Med 4 Soverom
Devoucoux Jumping Stirrup Leathers
2010 Toyota Tundra Navigasjonssystem
2 Minutters Høy Intensitetstrening
Jernbane Sse Rekruttering 2018
Van Gogh Hvetefelt Etter Regnet
Manulife Financial Group Pensjonering
Maari 2 Hd Full Movie
Finne Nemo Svømme Leketøy
Tall Fern Stand
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19