Gjennomsnittlig Lønn På Deltid :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Heltidsansatte hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 42 500 kroner, noe som tilsvarer en økning på 1 500 kroner, eller 3,7 prosent, fra samme tidspunkt i 2012. Til sammenligning utgjorde månedslønna for deltidsansatte 33 800 kroner, som innebærer en økning på 700 kroner, eller 2,1 prosent, i samme. For arbeidstakere med fast månedslønn vil lønnen være den samme uavhengig av røde dager eller antall arbeidsdager. Selv om en har en fleksibel avtale blir det ikke riktig hvis en som jobber deltid aldri skal ha sin fridag på røde dager, og det blir heller ikke riktig om han alltid skal ha sin fridag på. Statistisk sentralbyrå SSB har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet. Har du riktig lønn?. Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45.600 kroner, noe som tilsvarer en vekst på vel 1.300 kroner fra 2017. Men her er antallet som har svart på undersøkelsen så lavt at det er risiko for store, tilfeldige utslag. Sosiologer og sosialantropologer kommer desidert lavest, med en gjennomsnittlig lønn rett i overkant av 30.000 kroner i måneden. Store kjønnsforskjeller. Området hvor økonomene kommer dårligere ut er på lønnsforskjellene mellom.

Innvandrere hadde i gjennomsnitt en lønn på 40.200 kroner, versus 47.100 kroner for øvrige bosatte. Gruppa som har hatt lavest lønnsvekst er de som jobber i Norge, men som ikke er bosatt i Norge. Her var veksten 1,2 prosent, med en gjennomsnittlig månedslønn på 35.800 kroner. Disse er representert i blått i diagrammet over. Differansen mellom kvinner og menns lønn er imidlertid større i privat enn offentlig sektor Kilde:. I tallene fra AKU oppgir 19 prosent at de ”ikke kunne få heltid” som grunn til deltid. AKU-tallene er basert på egenrapportering fra respondentene,. Gjennomsnittlig arbeidstid per uke blant menn har sunket med 3 timer i samme periode. Den gjennomsnittlige månedslønna utgjorde 44 310 kroner, hvilket tilsvarte en vekst på vel 1 000 kroner fra 2016. Med unntak av i fjor er dette den laveste lønnsveksten Statistisk sentralbyrå har målt siden år 2000. Både for kommuneansatte og ansatte i privat sektor var veksten i månedslønn på 2,3 prosent. Gjeldende verdier, historiske data, prognoser, statistikk, diagrammer og økonomiske kalender - Bulgaria - Lønn. Den er på hele 6.867 Euro, noe som tilsvarer rundt 62.900 kroner. Monaco og Sveits følger på henholdsvis andre- og tredjeplass, skriver Veckans Affärer. Videre følger de nordiske landene Danmark, Norge og Island, mens Sverige havner som nummer ti på rangeringen. Sveits har også den høyeste gjennomsnittlige årslønnen i verden.

15. mars 2013 meldte Arbeidsdepartementet i en pressemelding om nye tiltak mot ufrivillig deltid: to former for drøftelsesplikt og lovfestet rett til stillingsprosent tilsvarende siste års reelle arbeidstid inkludert overtid, ekstravakter osv.. Omtrent 40 prosent av norske yrkesaktive kvinner og 14 prosent av mennene arbeider deltid, ifølge Statistisk Sentralbyrå.

Forsinkelser Med Jet Airways
Konverter 6 Føtter 4 Tommer Til Cm
Vanlig Rispapir Til Decoupage
Brene Brown Oprah Super Soul Søndag
Den Nærmeste Partibyen Til Meg
Vektvåkere Reker Stekt Ris
Naturlige Nerve Beroligende Kosttilskudd
Pell Grant Beløp
Lego Batgirl Nøkkelring
Australian Open Female Final
Nytt Stil Langt Skjørt
Garden Shed Organization
Billett Sagrada Familia
World Economic Forum Corruption Index 2018
Super Bowl Gatorade Bet
Engelsk Pund Til Oss
Hublaa Liker V3 Apk
Svart Beskjærings Topp Og Skjørt Sett
Q8 65 Tommer
Plante Buffalo Grass Plugs
Lukas 2 Vers 40
Korte Historier Om Vitenskap Og Teknologi
Nfl Topputsikter 2018
Grand Day Cafe Menu
35x20x20 Veske Ryanair
Walmart Sensitive Wipes
Puma Nrgy Neko Strikk Rød
Forfatter Av 20000 Ligaer Under Havet
Samfunnsengasjement I Folkehelse
Happy Birthday Neeraj Cake
Resonance Memory Based Jee Mains 2019
Velg Å Være Deg Selv
Over Coinbase Sec Morse
Easeus Partition Master Key 13.0
Rest Service Design
Hourglass Extreme Caution Mascara
OK Google Ups Tracking
Nasjonal Invitasjonsturnering I 2019
Hvordan Sporer Jeg Telefonen Min Ved Å Bruke Imei-nummer
Radial Nerv Nervumbum
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19