Feta Ostepai Butterdeig :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

22.03.2019 · Dagens pai er fylt med spinat, løk, paprika og feta - en utrolig smakfull kombinasjon. Varier gjerne med ulikt fyll, se hva du har i kjøleskapet av grønnsaker, ost og andre meieriprodukter. Denne paien er vegetarisk, men du kan gjerne tilsette skinke, bacon, kylling eller røkt laks, hvis du ønsker det. 26.01.2011 · Jeg lagde spinatpaien med soltørkede tomater og feta i dag. Den var fantastisk! Men bunnen ble ikke gjennomstekt. Hva kan grunnen til det være? Jeg. 04.01.2014 · Vi har laget vår pai med frossen, hel spinat. Du kan selvfølgelig lage den med frisk spinat også. Da må spinaten varmebehandles først. Det går også godt an å blande eller erstatte spinat med andre bladgrønnsaker som for eksempel grønnkål eller svartkål, eller med friske nesler om våren. Pai er en sånn greie som du kan gjøre akkurat som du vil med, men kombinasjonen av løk, spinat, fersk feta og cherrytomater er en av mine favoritter. Litt salt, litt søtt, litt syrlig, en crunchy paibunn og en liten rømmeklatt på toppen sammen med litt ruccola. 04.11.2016 · 1 pk butterdeig á 450 g 1 ss olivenolje 2 stk vårløk 1 båt hvitløk 400 g frisk spinat 50 g fetaost 1 dl revet vellagret ost, f.eks. parmesan 1 dl crème fraîche orginal, 35 % ½ ts salt ½ ts kvernet pepper 50 g hasselnøtter 1 stk egg 1 ss vann.

Hei, Håper starten på uken har vært bra! Her kommer en matrett, som jeg sniker inn i ostekategorien her på bloggen selv om det ikke er en søt kake. Jeg er jo så glad i ost, så jeg tar meg friheten til å gjøre det akkurat når det gjelder osteretter. Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage. 20.06.2014 · I denne oppskriften har jeg brukt en rektangulær form 30x10 cm. Paien kan lages i en annen form som for eksempel firkantet, 20x20 cm, eller rund, 20 cm i diameter. Kjevl ut butterdeigen etter fasongen på formen du bruker. Tips: Terten kan lages uten kylling eller erstatt kylling med andeconfit syltede andelår. Fetaost kan byttes ut med chevre skåret i skiver.

Butterdeig ble oppfunnet av en fransk konditorlærling ved navn Claudius Gele rundt 1645. Claudius ville bake et lekkert brød til sin syke far, som gikk på en diett bestående av vann, mel og smør. Claudius lagde en deig som han pakket smøret inn i. Han klappet deigen utover bordet. Etter å ha gjentatt dette 10 ganger formet han deigen til et brød. Av og til er man på jakt etter den skikkelig gode oppskriften som kan bli din signaturrett når du inviterer til bords. Saftig laks med spinat og fetaost innbakt i sprø butterdeig er nettopp en slik rett. Denne gangen bruker jeg butterdeig som paideig fordi det går raskere enn å lage paideigen selv. Nå er jeg ikke ute etter at den skal blåse seg opp og derfor må deigen prikkes/»punkteres» før steking. Hvis du vil ha en paibunn som er helt fast, kan du lage paibunnen fra bunnen av, men det tar fort et par timer. Pai er velegnet som restemat. Bunnen som også kan lages av ferdig butterdeig 135 g smør, romtemperert. 250 g hvetemel. 5 cl vann. 1 ts salt. Fyllet. 200 g revet ost, helst comté. 3 stk purreløk. 2,5 dl.

13.11.2012 · Renskåret, strimlet biffkjøtt kan også brukes som paifyll, grønne oliven og grønne bønner passer kjempegodt til. Paien kan også gjøres litt gresk, da fyller du den med tomater, rødløk, sorte oliven og fetaost - med ferdig frossen butterdeig har du denne paien ferdig på en halv time. 1 pl butterdeig. Annonse. Slik gjør du det: Finhakk løk og hvitløk. Stek løken blank i smør. Ha i hvitløken og la det steke i 30 sekunder pass på så hvitløken ikke svir seg.. 06.09.2018 · Pai er populært å servere og få servert. Her er oppskrift på en herlig pai med brokkoli og bacon. Smaker godt til både hverdags og fest. Ekstra smakfullt blir det med nybakt brød og en god salat servert ved siden av.

Glutenfri pai med spinat og feta er så godt både i matpakken eller til middag med en grønn salat og gjerne en tzatsiki til. Pai forbindes mest med sommermat, men den kan selvfølgelig spises hele året. Fyll den med akkurat det du vil da mulighetene er nesten uendelige. For meg er den ultimate paien spinatpai med masse deilig feta. Den sender tankene rett tilbake til sommer, sol og Hellas. 250 g Butterdeig, frossen. 2 ss. Honning. 125 g Chevre. 1 knivs Pepper, kvernet. 1 knivs. Havsalt. 2 fedd Hvitløk, rå. 250 g Babyspinat. 1 knivs Olivenolje, vanlig. 2 stk Rødløk. 3 ss. Pinjekjerner. Slik lager du spinatpai med chevre: Med ferdigkjøpt butterdeig er det virkelig enkelt å.

12.11.2012 · Jeg er i paimodus for tiden. Spiser massevis av pai, og elsker hver eneste utgave. Kunsten med quiche og pai er å lage en god bunn og med denne oppskriften får du garantert en sprø og velsmakende bunn.

Global Stipend For Internasjonale Studenter
Giant Thanos Funko Pop
2 Tommers Vannslangetrommel
Materiell Vekt Kalkulator
Pearson My World Social Studies Grade 5
Vasanth Vihar Function Hall
Forvar I Varetekt
Vektvakter General Tso Chicken
New Balance M560lr6
Kosthold Med Lite Fett Lavt Natrium
Usain Bolt Running Race
White Diamond Edition-hjul
Topp Havanese Oppdrettere
Rosa Bokvesker Sort Og Gull
Amerikansk Bulldog Australske Gjeterblanding Til Salgs
Fat Burning Soup Recipes
Har Du Eggløsning Hvis Du Har Pcos
Bensinstasjon Med Den Billigste Bensinen
Hva Betyr Ordet Menneske
8 By 10 Storage Building
Elastisk Hår Skjerf
Philips Hue-lyspære Uten Bro
Wimbledon Tennis Scores 2018
2999 Dollar I Rupier
De Beste Menns Vandresko 2018
Toni Morrison Informasjon
Bcci Høyesterett
E2 Språk Ielts Snakker
Happy Christmas Song Hindi
John Piper John 16
Love Me Lyk U Do Tekster
Porter Kabelformingssag 12 Tommer
Asics Gel Lyte Iii Trenere
Flokket Kvist Tre
King Koil Store Locator
Epsom Salt Bruker For Fotpine
Å Invitere En Venn Til Bursdagsfesten Din
Medisinske Bruksområder For Hibiskusblomster
Ufc 144 Fight Night
Irobot Usa Store
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19