Et Annet Ord For Store :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Samskaping – nyttig begrep for norske forskere og.

Forskere og praktikere i offentlig virksomhet konfronteres i dag med en jevn strøm av nye begreper, ord og uttrykk. Ord som knapt noen i offentlig sektor hadde noe aktivt forhold til tidligere, er plutselig blitt til fyndord som brukes i mange ulike sammenhenger. Et godt eksempel kunne være ordet «innovasjon», som har fått en voldsom utbredelse innen offentlig sektor de senere årene. Skriv inn ordet du vil fjerne fra listen, i Erstatt-boksen. Velg oppføringen fra listen. Velg Slett. Legge til oppføring i en Autokorrektur-liste. Gå til Autokorrektur-fanen. Skriv inn et ord eller uttrykk som du ofte staver, i Erstatt-boksen. I med-boksen skriver du inn riktig stavemåte av ordet. Velg Legg til. Bruk ordet dugnad, evt. satt sammen med andre ord, eks. idedugnad, jobbdugnad, fantasidugnad, inspirasjonsdugnad, mørkeromsdugnad, digitaldugnad osv.Det vil bli forstått av alle. Men ellers er jo workshop helt greit, og godt norsk. Det er ikke nødvendig å oversette ord som alle forstår, særlig ikke hvis det blir oversatt til noe ingen forstår likevel. Ord og uttrykk; Ord og uttrykk. Ordliste fra A. Cabotage - Kystfart, dvs. retten til å frakte gods mellom havner i et annet land enn skipets flaggstat. Oppjekkbar plattform Jackup - flyttbar innretning som består av et stort dekk med opp-/nedjekkbare ben.

Velkommen til. Skriv søkeordet det du ønsker synonym til i venstre øverste felt, og eventuelt det du vet om ønsket løsningsord synonym til søkeordet i høyre nederste felt. I høyre nederste felt kan du skrive inn de bokstaver du har, og ? for de bokstaver du mangler. Du kan også skrive inn et tall for å få synonymer med samme antall bokstaver. På norsk kan man dessuten i stor grad lage sammensetninger, som vil bli forstått, på sparket. Den store randsonen. Et annet problem med å finne ut hvor mange ord det er i et språk, er at grensen mot dialektord, slangord, vitenskapelige ord, utenlandske ord og gammeldagse ord er vanskelig å trekke. Hvis ordet konkret ikke betyr noe, så sløyf det. Konkrete forslag og konkrete tiltak er som oftest det samme som forslag og tiltak. Ikke skriv konkret når et annet ord ville være mer presist, f.eks. bestemt, direkte, håndfast, konsistent, nøyaktig, virkelig. Se i synonymordboken! 5.

Fasilitator - et annet ord for? too old to reply Arne Midtbø 2005-09-15 19:51:55 UTC. Permalink. Kjenner noen et bedre ord for "fasilitator"? Dersom noen lurer på hva som ligger i begrepet, limer jeg enn en. Kunnskapsforlagets Stor engelsk-norsk foreslår at det engelske. Nesten hver dag er det mulig å lese artikler om hvor viktig "rase og kjønn" er i kampen mellom Barack Obama og Hillary Clinton.Et av de mest oppsiktsvekkende eksemplene i så måte er en stor overskrift i Morgenbladet 25. januar: "Den nye rasekrigen".Ordet brukes også for eksempel av hovedstadens ordfører Fabian Stang. Ordnett tilbyr ordbøker til mobil, nettbrett og datamaskin. Vi har ordbøker på elleve språk, og hver ordbok blir jevnlig oppdatert av vår redaksjon. Det andre tallet forteller hvor mange ganger det skal adderes. Regneoperasjonen 3 · 4 = 12 kalles en multiplikasjon, og sier at vi skal legge sammen tallet 3 fire ganger, eller at vi skal ta tallet 4 og addere dette med seg selv 3 ganger. Tallene 3 og 4 kalles faktorer, og resultatet kalles et produkt. Ordet kirurgi brukes ofte om sykdommer som krever operasjon eller andre fysiske tiltak som gipsing, sying eller bandasjering. På en kirurgisk avdeling på et sykehus gjøres det operasjoner av mange ulike sykdommer og ska-der eller etter ulykker. Hvis brudd i ben eller armer eller sår ikke er så alvorlige eller store, kan man ofte få den.

Et ord som ikke kan deles i mindre deler med egen betydning, for eksempel «mann», kalles rotord. En kombinasjon av to eller flere rotord, for eksempel «sjømann», kalles en sammensetning. Når en rot kombineres med et element som i seg selv ikke er et eget ord et «affiks», for eksempel «mannlig», dannes en avledning. Jeg finner ordet Dativ lat., dati`vus av dare, gi kasus for det indirekte objekt omsynsleddet, f.eks. gi gutten noe. Leksikonet er fra 1948. Stevnemøte står ikke oppført der, men i en nyere utgave av Aschehoug og Gyldendals store norske ordbok fra midten av 90-tallet står ordet stevnemøte oppført.

Ord og uttrykk - Riksmålsforbundet.

Ord og uttrykk Norges Rederiforbund.

Komorbiditet, samtidige sykdommer samsykelighet, forekomst av flere ulike sykdommer eller lidelser samtidig hos samme person.Pasienter som har flere sykdommer samtidig, blir ofte behandlet med mer enn ett medikament. Dette kalles polyfarmasi og kan være et problem i klinisk medisin.

Oppskrift Beef Stew Instant Pot
Beautyrest Platinum King
Motell Med Boblebad I Rom
Øv Og Lekser 10.2 Vanlige Svar På Kapasitet
Avengers Wrap Cake
Opparbeidende Korrekturlesing Jobber
Opi Shine Top Coat
Leiligheter Med 3 Soverom I
Wagners Ring Circle
2015 Scion Tc 9.0
Sentiment Parkinsons Medisinering
Aktivitet 3 Karriereveier
Søster Wendy On Prayer
Kinesisk Massasje Og Akupunktur I Nærheten Av Meg
Sunne Keto Retter
Dairy Queen Bensinstasjon I Nærheten Av Meg
Aws Solution Architect Training
Lys Rosa Skjorte Kjole
Csv Til Edi
Dark Field Microscopy Forstørrelse
Mayhem Metal Archives
Rengjør Og Trykk Med Vektstang
Trello Prising Education
8x10 Tommer I Cm
Kyllingnudelsuppe Ingen Grønnsaker
Fire Fighting Robot Design
Bibelen Betydning Av Samuel
Beste Lake Toys
Taron Egerton Crocodile Rock
2001 Trans Am Ram Air
Us District Of Representatives District Map
Overfør Windows 7 Til Ny Datamaskin
Mariah Carey Pride Merch
Walmart Sporing Av Penger
Sammenligning Av Hummer H2
Adidas Laceless Astro Turf Boots
Mister Ikke Vekt Mens Du Ammer
Oracle Run Sql Command Line Download
Resident Evil 4 Android 2019
Jay Z The Treff
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19