Dyrking Av Timian I Potter :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Setting av poteter. Om du har et bed med mye sol graver du ned poteter der. Hvis ikke kan du kjøpe jord og dyrke i potter, bøtter eller sekker minst 10 liter. Det er mange muligheter. Noen dyrker også poteter i bildekk som er lagt oppå hverandre. Hva er vel mer fristende en ferske, selvdyrkede urter fra egen hage eller balkong? Og det beste av alt, du trenger ikke å være noen mestergartner for å dyrke egne urter. Her får du enkel guide til hvordan du får urtene dine til å vokse godt.

Dette var gøy folkens! Poteter er en av de mange ting du kan dyrke på en balkong, eller på terrassen, eller i bed i hagen naturligvis. Det er enkelt, og det er godt: Jeg har i år dyrket mine aller første poteter, på balkongen. Kan ikke si det er nok for å bli sjølberget, hehe, []. TimianrnrnThymus vulgarisrnrnFra Jekka Mcvicar frøserie for dyrking av urterrnrnFlerårigrnrnAntall frø: Ca 12000rnrnHøyde: 25 cmrnrnSåtid: Mars–april innernrnHvordan: I potter eller brett dekket av et tynt lag med jord. Trykk jo. Timian. Timian er en av våre eldste krydderurter, og kan høstes gjennom hele sommeren. Timian er nydelig i nær sagt alle matretter: Sauser, supper, kjøtt, fisk, potet- og rotgrønnsaker, og sammen med kjøtt. Men den bør brukes med forsiktighet pga. den kraftige smaken. Timian er fristende og velegnet på kjøkkenbenken, terrassen og i hagen. Dyrking av timian. Siden timian kan brukes både som krydder og medisin, er det en urt som bør dyrkes i enhver urtehage. Unge timianplanter er de mest livskraftige, og derfor bør man så timian på nytt minst hvert annet år. Da plantens. Dyrk miljøvennlig i potter og kasser. Begge har mange års erfaring med dyrking av blomster og nyttevekster i krukker og kasser. Anbefaler kompost. Botanisk hage lager sin egen kompost, men du kan få kjøpt ferdige kompostblandinger og kompostbasert jord flere steder.

03.02.2020 · Den enkleste måten å tørke krydderurter er rett og slett å henge dem opp på en varm og tørr plass. Denne metoden fungerer best med robuste krydderurter med lavt væskeinnhold, for eksempel timian, rosemarin, merian, lauvbær, dill og oregano. Det. Mange av kryddersortene vi bruker er flerårige og godt egnet til dyrking i potte. De har til og med en vakker blomstring hvis de ikke høstes for hardt. Timian, oregano og mynter er alle lettstelte og lokker til seg sommerfugler, bier og andre som bestøver til uteplassen. «Ren mat fra hagen» av Bjørg Raybo og Odd Løvmo Cappelen Damm Inneholder gode tips, og den omtaler også dyrking i veksthus. Majobo har også utgitt lærebøker. Kurs. Majobo - om mat og jord der du bor og Nabolagshager arrangerer nybegynnerkurs i dyrking av egne grønnsaker. Timian prikles ud et par uger senere og plantes ud i mindre potter. Først i slutningen af maj, når faren for nattefrost er ovre, kan de nye planter udplantes på voksestedet. Timian kan godt stå det samme sted i haven i 3 til 4 år. Om foråret kan den klippes tilbage, så planten ikke forvedder og bliver ranglet.

Enkle Ting Å Lage Med En Varm Limpistol
Einstein Tesla Sitat Smartest Man
Nåden Som Gir I Bibelen
Epson Scan 64 Bit
Bohemian Rhapsody Best Song
Beste Store Seksjonssofa
Kokosnøttmel Kylling Stekt Biff
Bobs Clearance Outlet
Golden Shore Hotel
Black And Tan Short Haired German Shepherd
100 Største Heavy Metal Gitarister Gjennom Tidene
Aly Raisman College
Dør Håret Ditt Med Kool Aid Safe
Farlig Ka Motsatt Ord
19 On The Act
Skapets Dørstøtfangere Home Depot
Svart Paljéhæl Stiletto
Hotell Hyb Eurocalas
Amyloid Hjertesykdom
Oppgrader Til Sierra Fra Yosemite
Globfone Gratis Online Samtale
Warcraft Rotten Tomatoes
Croix Rental Management
Resultater Av Carroll County Primærvalg 2018
Små Ideer Til Badoppsett
Beste 50 Og Over Datingsider
Tomater Og Nitrogen
Lenestol I Tre Og Stoff
Irish Water Spaniel Adoption
Neovasc Boston Scientific
Illustrated Covers Fra Klassikere
Melania Trump Trudeau
Lynyrd Skynyrd 3 Trinn
Hermes Oran Tan Sandaler
American Eagle Favorite Boyfriend Jeans
Programvareprogrammer Cv
Lenovo Legion Y530 Vs Hp Pavilion Gaming
Python Class With Arguments
Dekorative Trær Og Busker
Topp Ti Science Fair-prosjekter
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19