Du Er Et Kongelig Presteskap En Hellig Nasjon :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Et kongelig presteskap til beste for hele menneskeheten.

"Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans storhet, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys, dere som før ikke var et folk, men nå er blitt Guds folk, dere som før ikke hadde funnet miskunn, men nå har fått miskunn." 1Pet 2:9-10. 1. Pet. 2:9: "Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys." "Men dere" er som vi forstår av sammenhengen sagt i kontrast til jødene, og Peter snakker altså hedningene - alle de som ikke er etniske jøder som jo er resten av menneskeheten. «Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans dyder som kalte dere fra mørke til sitt underfulle lys,» 1 Pet 2,9 I den gamle pakt som omtales i GT, var prestene mellommenn mellom Gud og menneskene. Men hva den nye pakt gjør i alle ting, er å legge vekten på en indre pryden. “Men dere er en utvalgt generasjon, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et særeget folk, for at dere skal proklamere lovprisningen av Ham som har kalt dere ut av mørket og inn i Sitt underfulle lys” [1.Pet.2:9] Peter sier, og da spesielt med tanke på.

Dette var et privilegium som nasjonen Israel mistet. Apostelen Peter sa om «Kristi medarvinger»: «Dere er ‘en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et folk til spesiell eiendom, for at dere vidt og bredt skal forkynne hans dyder’ som kalte dere fra mørke til sitt underfulle lys.» 1. Pet 2:9 Den nye pakt er virkelig. I Peters 1. brev, kap. 2, vers 9 leser vi: «Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som er Guds eiendom, for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys.» Hvem er det Peter skriver til her? Dette var et privilegium som nasjonen Israel mistet. Apostelen Peter sa om «Kristi medarvinger»: «Dere er ‘en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et folk til spesiell eiendom, for at dere vidt og bredt skal forkynne hans dyder’ som kalte dere fra mørke til sitt underfulle lys.» 1.

Hvordan kan dere og jeg bli verdige denne betegnelsen, «et kongelig presteskap»?. eller at han piner mennesker i bokstavelig ild i et helvete i all evighet, er avskyelig i Guds og tenkende menneskers øyne. jw2019. et kongelig presteskap, en hellig nasjon». Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans storhet, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys." 1.Pet 2,5 og v.9 Et hellig presteskap. Et kongelig presteskap. Vi kjenner igjen disse ordene fra det kall som Israel har fått som nasjon og som folk. 8 disse som snubler ved sin vantro mot ordet; dertil er de og satt. 9 Men I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, forat I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys, 10 I som fordum ikke var et folk, men nu er Guds folk, I som ikke hadde funnet miskunn, men nu har. «Dere er ’en utvalgt slekt, et kongelig presteskap,. «Dere er ’en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, en hellig nasjon,. «Med ditt blod har du kjøpt mennesker til Gud fra hver stamme og hvert tungemål og hvert folk og hver nasjon, og du har gjort dem til et kongerike og til. presteskap oversettelse i ordboken norsk bokmål - latvisk på Glosbe, online ordbok,. er nødvendige for at vi skal kunne levere tjenestene våre. Ved å benytte deg av tjenestene våre godtar du at vi bruker slike. Greit. ordbok / ordbok norsk bokmål / norsk bokmål-latvisk ordbok. «Dere er ’en utvalgt slekt, et kongelig presteskap.

Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som er Guds eiendom, for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys. Før var dere ikke et folk, men nå er dere blitt Guds folk. Før hadde dere ikke. Men dere er en utvalgt generasjon, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et særegent folk, for at dere skal proklamere lovprisningene av Ham som har kalt dere ut av mørke og inn i Sitt underfulle lys: dere som før ikke var et folk, men som nå er Guds folk, dere som ikke hadde fått barmhjertighet, men som nå har fått barmhjertighet. 1.

Peter 2:9, 10 9 Men dere er «en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et folk til spesiell eiendom, for at dere vidt og bredt skal forkynne hans dyder» som kalte dere fra mørke til sitt underfulle lys. 10 For én gang var dere ikke et folk, men nå er dere Guds folk; det var dere som ikke var blitt vist barmhjertighet. nb 5 «’I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys.’ — 1 Pet. Gud har gitt oss en ny identitet som sønner og døtre av Ham, og kaller oss sitt kongelige presteskap. I 1. Pet 2,9 leser vi: Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys. eiendom translation in Norwegian-Estonian dictionary. Noe som hadde høy prioritet, var å finne en eiendom med plass til kontoret og det voksende oversetterteamet. De sang en ny sang: Verdig er du til å ta imot boken og åpne seglene på den. For du ble slaktet og har med ditt blod frikjøpt for Gud mennesker av alle stammer og tungemål, av alle folk og nasjoner. Til et kongerike har du gjort dem, til prester for vår Gud, og de skal herske på jorden Åpb 5:9-10.

Og bli også selv oppbygd som levende steiner til et åndelig hus, til et hellig presteskap til å bære fram åndelige offer, slike som er Gud til behag ved Jesus Kristus. For det heter i Skriften: Se, jeg legger i Sion en hjørnestein, utvalgt og dyrebar. Den som tror på ham, skal ikke bli til skamme." fortsettes. 18.05.2012 · Men hva den nye pakt gjør i alle ting, er å legge vekten på en indre pryden. “Men dere er en utvalgt generasjon, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et særeget folk, for at dere skal proklamere lovprisningen av Ham som har kalt dere ut av mørket og inn i Sitt underfulle lys” [1.Pet.2:9] Peter sier, og da spesielt med tanke på.

Et sønderknust hjerte og en angrende ånd. Forkynn mitt evangelium. Et kongelig prestedømme. Sen til vrede. Husk, husk. Lev ved tro og ikke ved frykt. Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag. Det siste-dagers-hellige kvinner gjør best: Stå sterk og urokkelig. Hvis du tror på disse ordene og er lydige mot dem, vil du oppleve fantastiske ting! «Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans storhet, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys » 1. Peter 2,9. Herren er med deg! «Vær frimodige og sterke! ”Bli selv levende steiner som bygges opp til et åndelig hus! Bli et hellig presteskap og bær fram åndelige offer, som Gud tar imot med glede ved Jesus Kristus - dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet - han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys.” 1 Pet.2,5. Menigheten, du og jeg, er nå som helhet et hellig folk. Og vi som medlemmer/disipler kalles hellige. 1 Peter 2:9: ”Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk.

presteskap - substantiv geistlighet innen en krets, et samfunn, prestestand, forsamling av. ETYMOLOGI. jf. suffikset -skap. BETYDNING OG BRUK. 1 geistlighet innen en krets, et samfunn; prestestand jf. kleresi. SITATER. det moderne presteskaps. dere [troende] er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk 1 Pet 2,9 Del. Pet 2, fra vers 9: «Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans storhet, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys, dere som før ikke var et folk, men nå er blitt Guds folk, dere som før ikke hadde funnet miskunn, men nå har fått miskunn.» Som Guds folk.

Hvordan Kan Du Fortelle At Drivstoffpumpen Din Er Dårlig
Vanntett Varmebestandig Tape
Finger Curls Natural Hair
Pearl Og Gemstone Halskjede
Ikea Lysbryter
Orinoco Mocha Milk Stout
Ossum Parfyme For Mann
Makar Sankranti 2019 Ferie
Gyngestolbenk
Offline Typing Jobs Gratis Registrering
Kahlua And Baileys Varm Sjokolade
Genserkjoler Til Høsten
Vannmelon Salatsalat
Renovert 2018 Macbook Pro 15
Verktøykasser For Traktorforsyning For Pickup
Grei Arbeidssko
Tommy Hilfiger Underseat Bagasje
Respekt På Hawaiisk Språk
Anti Radiation Glasses Review
Indian Vs West Indies Match
Jotul 507 Kullkomfyr
Beste Hårbehandling I Salong
John Deere 624 Laster Til Salgs
Nike Heritage Elite Run Cap
20 Kg Vektet Teppedronning
Hemingweigh White Noise Sound Machine
Loreal Feria 40 Deeply Brown
Gratis Invitasjoner Til Høytidsfest
Nba 2k19 Nintendo Switch Utgivelsesdato
Newcastle United TV-spill
Venetian Penthouse Suite
Auburn's Finest Window Washing
Community Shield Online Stream
Billige Søte Ryggsekk Vesker
Jobbintervju Klær Kvinne
Stree Full Movie Online Filmer
Eksempel På Jquery Ajax-form
Castlevania Bloodstained Ritual Of The Night
Microsoft Surface Help Desk Telefonnummer
Office Pranks For Kolleger
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19