Drue Chili Saus Kjøttboller Crockpot :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Kombiner chili saus, drue gelé og sennep i Crock Pot og rør godt. Cook, dekket, på høyt mens du forbereder kjøttbullene. Kombinert biffen med banket egg, brødsmuler, Worcestershire saus og salt; bland godt. Form i ca 2 1/2 dusin 1/2-unse kjøttboller eller 16 til 18 1-unse kjøttboller. Ha olje i pannen, når pannen er varm legger du i formet kjøttboller. Stek de raskt på alle sider til de får litt stekeskorpe. De trenger ikke være gjennomstekte, da de skal trekke i sausen. Legg dem over i sausen når den er klar og la alt trekke på svak varme i ca. 10 minutter. 2 krukker 12 gram hver eple eller drue gelé. 2 flasker 12 gram hver chili saus. Knekke eggene i en liten bolle og lett slå dem. Bland grundig kjøttdeig, egg, brødsmuler, salt og sort pepper i en stor bolle. Forme blandingen i 100 1/2-tommers kjøttboller. Ordne kjøttboller i to grunne baking panner.

Crock-pot® kjøttpudding er en matvare som er laget av kjøttdeig, utarbeidet med en prosess som kalles langsom matlaging. I motsetning til tradisjonelle kjøttpudding oppskrifter som bruker en standard ovn, er crock-pot® kjøttboller kokt i en stor elektrisk potten kjent som en crock-pot® eller treg komfyr. Mange Crock-Pot® svenske kjøttkaker oppskrifter er varianter av den tradisjonelle svenske måltid. Oppskrifter kan kalle for bruk av kondensert krem suppe som base av sausen som kjøttboller er kokt i. Rømme er vanligvis lagt til Crock-Pot® ca 30 minutter før retten serveres. Pasta er kjapp, enkel og god hverdags- og helgemat, som kan varieres i det uendelige. Her får pastaen selskap av spicy kjøttboller, en fyldig tomatsaus, frisk basilikum og en deilig parmesan. Overskriften på disse kjøttbollene er "Greske kjøttboller", og selv om de mangler hvitløk, kan jeg virkelig anbefale dem! 3 loffskiver uten skorpe skjæres i små biter. Hell over 1 1/2 dl buljong.La det svelle i noen minutter før det røres jevnt og blandes med 400 g kjøttdeig.Deretter tilsettes 1 ts salt, 1 krm pepper, 1 ts oregano, 1 finhakket løk og 1 egg.

Bare plasser indrefilet i crock pot, hell barbecue saus over det, og legg til litt hakket løk, hvitløk, hot saus, salt og pepper. Hvis du koker indrefilet for ca 9 til 10 timer på lav eller 4 til 5 timer på høy, vil du lett kunne trekke kjøttet fra hverandre og serverer den på boller eller over ris dekket med saus. Kjempegod HOT saus, som passer til kjøttpudding, hamburger, kjøttboller og grillmat ! Hvor sterk du vil ha den det bestemmer du selv med hvor mye Tabasco du tilsetter sausen, begynn med noen få dråper og smak deg frem. Mens kjøttbollene er matlaging, varme drue gelé i en kjele på middels lav varme. Når gelé begynner å smelte, legge i chili saus og rør til en jevn røre. Sett kjøttboller i crock pot hell i alt av sausen. Bruk en tresleiv til å forsiktig røre kjøttboller til de er belagt med sausen; Hold crock pot på & quot. Prøv en ny vri på de klassiske kjøttbollene. Chilien setter et eget preg på retten og gir en spennende vri på smaken. Kjøttbollene er sunne, enkle og likt av.

Google Ai Grant
Holiday Inn Frokostbuffé
Dkny V Neck Genser
Keiser Palpatine Hot Toys
Vishwaroopam Hd Movie In Hindi
Charcoal Shampoo Psoriasis
God Blodtrykksmaskin
Ati Mobility Radeon Hd 3650 Driver Windows 7 32bit
Starbucks Forhåndsbetalt Visumanmeldelse
Oppnår Ikke Dyp Søvn
Kan Du Mate Kattunger Tunfisk
Bf5 Battle Royale
Ssg Goku Figuarts
Nye Dodge Trucks Til Salgs
Asfalt 9 Nitro Mod Apk
Søte Pitbull Valper Til Salgs
Dudu Vidhan Sabha
Fleece Foret Dr. Martens
Korte Strappy Sommerkjoler
1000 Senior Artery Seniorboliger
Antonym Of Failures
Jill Jill Stuart Raisin Kjole I Full Skjørt
Pvc Trim For Bad
Mr Bubbles Bioshock
Ragu Simply Traditional Pasta Sauce
Mega Million Results 19. Mars 2019
Jubileumshelgeturer Nær Meg
Blue Uggs Damer
78 Usd Til Php
Ikke-monetær Definisjon
Unicorn Løpesko
Copyright Law 107
Ipu Govt Colleges For B Tech
Duane's House Of Pizza Osgood
S7 Edge Pre -eid
Stille Støvler Med Brede Legg
Range Rover Sport 2018 Phev
Metro Airport Mcnamara Terminal
8 Tå Støvler I Stål
Nike Rn Løpesko
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19