Det Japanske Alfabetet Hiragana Og Katakana :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Hiragana - Wikipedia, den frie encyklopædi.

Det bruges især til tekster for børn og udlændige, til ord hvor der ikke findes kanji, som partikler i sætninger og til angivelse af læsemåder. Katakana カタカナ, 片仮名, katakana, som er et tilsvarende fonetisk alfabet med samme grundlæggende struktur som hiragana. Det har imidlertid en del flere kombinationsmuligheder, da det. 漢字, er de kinesiske tegn, der bruges i det moderne japanske skriftlige logografiske system sammen med hiragana ひらがな, 平仮名, katakana カタカナ, 片仮名, arabiske tal og den lejlighedsvise brug af det latinske alfabet. Den japanske term kanji 漢字 betyder han-tegn.

Hiragana 平仮名 / ひらがな, er en japansk stavelsesskrift nærmere betegnet moraskrift, der sammen med kanji og katakana bruges til at skrive japansk med. Hvert tegn står enten for en vokal eller en konsonant med efterfølgende vokal, med undtagelse af det senere tilføjede tegn ん, n, der er en nasal. Katakana, japansk fonetisk stavelsesskrift utviklet i det 9. årh. fra bestanddeler av kinesiske tegn i kaisho-stil 楷書. Se også hiragana. Katakana brukes til å skrive fremmedord og navn fra andre språk enn koreansk, kinesisk og til dels vietnamesisk. Katakana brukes også oftest for dyr og planter, og som kursivform for fremhevinger. Katakana vs Hiragana. Forskjellen mellom Katakana og Hiragana er hovedsakelig i bruken. Selv om japansk snakket det japanske språket, hadde de ikke et eget skript til ca. 4 A. D. I 5. århundre forsøkte japansk å lage et skriveskript ved å importere kinesisk skript og det også gjennom et annet land, Korea. Japansk har store dialektforskjeller som inndeles i to overordnede dialektgrupper: vestlige dialekter det sentrale og vestlige Honshu, Shikoku, Kyushu og østlige det østlige og nordlige Honshu. Hokkaido-dialekten er et resultat av sen tilflytting fra hele landet og lar seg ikke innpasse i denne inndelingen. 11.11.2012 · For at kunne læse og skrive det japanske skriftsprog må man beherske ikke mindre en tre forskellige sæt skrifttegn: ひらがな =Hiragana, カタカナ =Katakana og 漢字=Kanji. Alle tre har deres oprindelse i det kinesiske skriftsprog: Kanji er kinesiske tegn, hvorimod Katakana og Hiragana, som med en fælles betegnelse kaldes 'kana' er japanifiserede udgaver af oprindeligt.

Du kan tenke at Romaji systemet ville lagre japansk fra needlessly misbruker det engelske språket, men det gjør ikke. Selv om japanske barn har lært det latinske alfabetet i en ganske ung alder, deres skole lærere nesten alltid lære dem det alfabetet uttale benytte Katakana fordi 1: det er enklere å lære barn på den måten og 2: japansk. De viktigste slike alfabeter er de to japanske, og det koreanske. Japanerne tok i bruk kinesiske skrifttegn i de første århundrene evt. På 800-tallet utviklet man en bokstavskrift, kana, med to varianter, hiragana og katakana. Bokstavene står med ett unntak n. Hiragana Chart, Hiragana Table, Japanske Tegn Chart, Japanske Tegn Table, Det Japanske Alfabetet, Hvordan å Uttale Hiragana, Norsk Name Generator, Random Online japansk Name Generator, Koreanske Name Generator, Anniversary Kalkulator,. Hiragana og Katakana. Vennligst sjekk de andre sidene for å se katakana eller Kanji. Bokstaver av det japanske alfabetet Katakana. Plakat Enkel installering 365 dagers angrerett Søk etter andre mønstre i denne samlingen! 40% på alt!. Det oppsto en feil. Oppdater siden og prøv å legge til mønsteret i handlekurven din igjen. Oppdater siden. Da ble det lettere å skrive flytende japansk. Hiragana og katakana er stavelses skrift, det vil si en konsonant og en vokal danner til sammen et tegn. Bortsett fra vokalene, a, e, i u og o, som alle har egne tegn. Man kan skrive stort sett alle japanske ord med hiragana, og katakana brukes for å skrive utenlandske låneord også navn.

japansk – Store norske leksikon.

Även om det går att skriva med kana på japanska datorer brukar de allra flesta skriva ut ljuden med det romerska alfabetet. Sedan omvandlar de texten till hiragana, katakana och kanji. I början när du ska lära dig hiragana, katakana och kanji så kan du avända dig. I Japan använder man sig av tre alfabet för att bygga meningar. Hiragana, Katakana och Kanji. En av de största utmaningarna med att börja lära sig japanska är att lära sig att läsa. Och i skolan är det enbart böcker med japanska tecken som vi får använda oss av tack och lov med hiragana.

Katakana Chart, Katakana Table, Japanske Tegn Chart, Japanske Tegn Table, Det Japanske Alfabetet, Hvordan å Uttale Katakana, Norsk Name Generator, Random Online japansk Name Generator, Koreanske Name Generator, Anniversary Kalkulator,. Hiragana og Katakana. Vennligst sjekk de andre sidene for å se katakana eller Kanji.
Hvordan Skrive Katakana Og Hiragana, Romerske Alfabeter Til Hiragana Og Katakana, Japansk Online Tastatur. Norsk Name Generator, Random Online japansk Name Generator, Koreanske Name Generator,. Japanske tegn er laget av Kanji, Hiragana og Katakana. Vennligst sjekk de andre sidene for å se katakana eller Kanji.

Det finst tre japanske kana-system: moderne hiragana, moderne katakana, og det eldre systemet kalla man'yōgana som desse systema byggjer på. Det finst også ulike variantar av dei moderne systema. Hiragana og katakana fungerer som to identiske stavingsskrifter, berre med forskjellige teikn. Det er ikke bare kinesiske tegn, men også kinesiske ord som ble lånt tungt av japansk mens de utviklet sitt skript. Det er ikke overraskende da nesten halvparten av japansk ordforråd består av kinesiske ord. Således kommer vi til å forstå at japansk språk består av tre forskjellige alfabeter, kalt Hiragana, Katakana og Kanji. Katakana 片仮名, カタカナ eller かたかな er en japansk stavelsesskrift, som sammen med hiragana og kanji utgjør det japanske skriftspråket. Katakana brukes for fremmedord, egennavn og andre ord med ikke-japansk opphav, for eksempel ordet for datamaskin: コンピューター konpyuutaa. Mens Katakana ble utviklet ved å bruke deler av kinesiske tegn enkeltvis, ble Hiragana videreutviklet fra kalligrafiske former av kinesiske tegn. Hiragana og Katakana har i dag forskjellig bruksområde: Katakana-tegnene brukes i moderne japansk primært til å stave fremmedord og lydmalende ord, mens Hiragana.

Typer av japanske symboler I dag, den japanske bruke tre sett med figurer sammen med Romaji, japanske stavelser uttrykt i det latinske alfabetet. Gjennom Japans historie, utviklet skriftsystem fra kinesiske symboler i flere fonetiske alfabet, mens de fortsatt bruker et stort a. I Japan bruger de 3 forskellige alfabeter; hiragana, katakana og kanji. Man bruger alle tre alfabeter på samme tid og til forskellige formål. Hiragana og katakana er forholdsvist simple – jeg lærte dem selv udenad på 3 dage. Kanji er kinesiske tegn og det er også derfor japansk kan. 10% af japanske ord er lånt fra engelsk.

Japansk skrift består i dag av 3 skriftsystem: Kanji, Hiragana og Katakana. Hiragana er en stavelsesskrift som blir brukt på japanske ord som ikke har Kanji, eller ord der det er uvanlig å bruke Kanji. Katakana er en stavelsesskrift som brukes mest på fremmedord, navn og stedsplasser. Kanji er opprinnelig kinesiske tegn.

Vintage Circle Glasses
Sosial Mediesjef Jobbeskrivelse For CV
100 Yen Til Hkd
Hva Er Et Sunt Daglig Inntak Av Sukker
Java Byte Til Fil
Normal Brystfølelse
Filmer På Regal Theatre Near Me
Avc Cpu Cooler
Lette Lange Bukser Til Sommeren
Asia Cup Hindi Mai
Hovne Lymfeknuter Nær Lysken Hann
Sjefsjef Roberts Twitter
High End Menns Skjerf
Rap Performance Grammy
Red Summer Romper
Gratis Bevegelsesgrafikk
Søt Og Sur Kylling Og Stekt Ris
Twilight Song List
Billigste Birkin Bag
Lenovo K5 Merknad 5
Avokado For Fet Hud
Oppsigelsesbrev Fra Lærerjobben På Skolen
Relatert Litteratur Om Religiøse Tro
Matematikk For Idioter
Revair Hårføner Naturlig Hår
Baby Girl Turtleneck-genser
Nettsteder For Forberedelse Av Siviltjeneste
Halloween 2018 Full Movie Free Reddit
Laveste Kalori Vodka
Siste Super Bowl
Smerter Rundt Skulderbladet
Autocad Mechanical Student
18650 For Elektroverktøy
Uag Metropolis Folio Veske For Ipad 9.7
Abc Live Stream Nba
Keurig 2.0 Gjenbrukbart Filter Fungerer Ikke
Opprett Database Oracle 11g Express
Motorola Video Baby Monitor Med 2 Kameraer
Beste Guacamole Noensinne
Arrow The Flash Supergirl
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19