Chrome Tillat Popup-vinduer Fra Nettstedet :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

For å tillate eller blokkere Chrome-popup-vinduer.

Åpne Chrome på datamaskinen. Gå til en side der forgrunnsvinduer er blokkert. Klikk på blokkeringsikonet i adressefeltet. Klikk på linken for forgrunnsvinduet du vil se. For alltid å se forgrunnsvinduer for dette nettstedet, velg Tillat alltid forgrunnsvinduer og viderekoblinger fra [nettstedet] Ferdig. Slik tillater du popup-vinduer fra et bestemt nettsted. Når Chrome blokkerer en popup fra et nettsted, viser det et ikon med en rød X i hjørnet av omniboken. Hvis du mistenker at dette er en feil og vil se popup-vinduer fra dette nettstedet, klikker du på ikonet for å se nettstedsspesifikke alternativer, velg "Tillat alltid popup-vinduer.

meldingen og velg Tillat alltid pop-up vinduer fra dette nettstedet. Fremgangsmåte 2:. Chrome Klikk på Chrome-menyen øverst til høyre, enten vist med tre streker eller tre prikker. Videre fremgangsmåte avhenger av hvilken versjon av Chrome du benytter. Endre fra Blokkert til Tillatt ved å flytte på markøren slik at den blir. Gennemgå derefter de andre valgmuligheder for at finde og fjerne malware fra din computer. Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen: Din netværksadministrator kan konfigurere Blokering af pop op-vinduer for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke selv skifte denne indstilling. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome. Ved å justere personverninnstillingene for Internet Explorer kan du endre hvordan nettsteder overvåker aktiviteten din på Internett. Du kan for eksempel bestemme hvilke informasjonskapsler som lagres, velge hvordan og når nettsteder kan bruke stedsinformasjonen din, og blokkere uønskede popup-vinduer. Åpne Microsoft Edge og gå til Innstillinger og mer> Innstillinger > Nettstedstillatelser. Velg deretter Forgrunnsvinduer og viderekoblinger og flytt Blokker-vekslebryteren til På. Dessuten kan du velge å «tillat alltid popup-vinduer fra» etterfulgt av nettstedet du vil at skal ha et unntak. Lyd spilles av når et popup-vindu blokkeres. I Internet Explorer fantes et altnernativ med «Spill en lyd hver gang et popup-vindu blokkeres». Denne funksjonen ble raskt irriterende, ikke minst om popups blokkeres nesten hele tiden.

For å tillate popup-vinduer bare på bestemte nettsteder, klikk på ADD i Tillat-delen. Her kan du skrive inn så mange nettsteder som du vil. Med Chrome kan du også tillate popup-vinduer direkte på nettstedet du besøker selv om dette nettstedet ikke er i Tillat-listen din,. Hvordan unngå popup-vinduer i Internet Explorer Internet Explorer er konfigurert til å blokkere alle popup-vinduer som standard. Hvis du ikke liker den blocker advarsel eller tilhørende pipetone, kan du styre pop-up blocker innstillinger. Når en web-side forsøker å snike i et pop-up vindu, en adva. " Du kan velge å tillate popup-vinduer kun på bestemte steder, som vil la de som irriterer deg deaktivert. fem. Type i navnet på nettsiden du ønsker å tillate pop-ups fra. Når du har lagt til nettsider du ønsker å tillate, kan du gå tilbake til verktøy og videre til "Slå av pop-up blocker. "Slå av Pop-ups i. Dersom du ser adresselinjen med bokmerke-stjernen inni sprettoppvinduet, kommer sprettoppvinduet fra Firefox. En annen god indikasjon er Firefox-logoen eller den orange Firefox-knappen på Windows 7 i øverst til venstre hjørne i vinduet En annen god indikasjon på Linux er om du ser teksten "- Mozilla Firefox" på slutten av tittellinjen. Hvis dette ikker er hva du skal se kan du ha. Du kan blokkere popup-vinduer ved å klikke på "Blokker popup-vinduer". Hvis du klikker på Unntak-knappen, kan du lage en liste over nettsteder som du vil tillate å vise pop-ups ved å lime inn nettadressen til nettstedet i "Adresse til nettstedet" feltet deretter klikke knappen Tillat. Blokkering Pop-ups i.

20.2 Google Chrome kan fra tid til annen undersøke eksterne tjenere som driftes av Google eller av tredjeparter for å kontrollere om det fins tilgjengelige oppdateringer av utvidelsene, blant. Norton-produkter gir flere lag med beskyttelse mot skadelig programvare, virus eller potensielt uønskede apper og programmer. De blokkerer imidlertid ikke popup-vinduer med annonser, som dukker opp i nettleserne, fordi funksjonen er tilgjengelig som standard i nettleserne. Velg din nettleser og aktiver popup-blokkeringsfunksjonen. Feilmeldingen Tillat at Chrome får tilgang til nettverket i brannmuren eller antivirusinnstillingene er ikke en primær feil.Den er oppført i form av forslag når det oppstår en stor feil for eksempel ERR_CONNECTION_TIMED_OUT etc. i Google Chrome. Her vil vi diskutere hvordan du kan legge til krom til hvitelisten i Antivirus-programvaren din samt Windows-brannmur. Blokker eller tillat popup-vinduer, popup-vinduer eller informasjonskapsler fra et bestemt nettsted i Firefox.

Slik lar du popup-filer på Mac

Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Du vil imidlertid ikke se popup-vinduer så snart du åpner en webside. oppgir at det "oppdaget under testing at omtrent 99% av meldingsmeldinger ikke blir akseptert, hvorav 48% blir aktivt avvist av brukeren." Google Chrome 80 tauser irriterende spørsmål, for. Google følger Google Chrome. Disse Avrm.pro annonser vil vise en «klikk Tillat» – melding som ber deg om å registrere deg for varsler fra dette nettstedet. Hvis du klikker på «Tillat» – knappen, vil du begynne å se uønsket pop-up-annonser fra Avrm.pro på skrivebordet, selv når nettleseren lukkes.

This Is Perfect Come Kiss Me One More Time Lyrics
Lav-kalori Salater I Nærheten Av Meg
Vanguard Ftse Global All Cap Index
Wireless Touch Keyboard K400 Plus
Chow And Husky Mix Valper
Å Si Om Naturelsker
Rough Cut Pine Boards Home Depot
Orange And Almond Cake Rick Stein
R Tomt På Kart
Business Casual Sko Dame Komfortable
Amazon Otterbox Defender S9
114,8 Kg Til Kg
Virtuell Postkasse I Nærheten Av Meg
Traktat Om Etablering Av Det Europeiske Kull- Og Stålfellesskapet
Brett Kline Crossfire
Når Hadde Vi Brukt Hadde Det Bedre
Black Friday Cot Bed-tilbud
Hvilket Nummer Er Viktigere Ved Blodtrykklesing
Struktur Av Alpha D Glucopyranose
Conundrum Definisjon Og Eksempler
Truman Medical Center Lakewood Tannklinikk
Hvor Mange Cc I En Spiseskje
Løsemiddel Mot Hes Stemme På Grunn Av Hoste
White Album John Lennon
Når Slutter Morkatter Å Amme
Snøstøvler For Menn, Størrelse 14 Bred
Shop Window Christmas Stickers
Merlot Marina Cvetic
World Cup Cricket Winner Team
Bacaro Happy Hour
2002 Gmc Safari Passenger Van
Community Chicken Episode
John F Kennedy Demokratiske Lederstil
Ikea Majorna-lampe
The Walking Dead Comic 108
Kampanjekode Ønsker Ikke Første Ordre
Beste Rimelige Sportsbil 2019
Tahoe Husky Rescue
Sweet Romantic Love Sms For Her
Eksempel På Python-database
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19