Bruke En Ipad Pro Som En Bærbar Datamaskin :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Hvordan bruke en iPad som en bærbar PC: Hvis du definerer en bærbar datamaskin i videste forstand iPad er de fleste henseender allerede en laptop. Det er en svært mobil datamaskin som du kan jobbe med på fanget. Spørsmålet blir da, hvordan gjøre det til en bedre laptop. For de som også vil bruke sin bærbare til slikt som spilling, tung bildebehandling, videoredigering eller andre spesielt krevende oppgaver, kan med fordel legge litt mer penger i datamaskinen. Men merk at en dyrere datamaskin ikke nødvendigvis er sterkere – høyere. Apple lanserer 16-tommers MacBook Pro, verdens beste bærbare datamaskin for proffbrukere. 16-tommers MacBook Pro bruker den mest avanserte termiske arkitekturen i en bærbar Mac noensinne,. kan brukerne dra nytte av iPad som en ekstra skjerm eller som en.

Likevel er det noen bruksområder for musemiddel som du kanskje er interessert i. Det er et praktisk alternativ for brukere av iPad og iPad Pro som ikke liker å nå over tastaturet for å samhandle med skjermen. Nå kan du la en mus være tilkoblet og surfe på nettet som på en bærbar eller stasjonær datamaskin. Hvordan bruke en iPad 3G til å koble en bærbar PC til Internett The iPad 2 kommer med den nyeste versjonen av iOS, som inkluderer en funksjon som kalles "Personal Hotspot ". Tilgjengelig for 3G-enheter, kan dette verktøyet du å slå din iPad til en hotspot for Wi - Fi - aktiverte enheter. Selv om noen apps du kjøper for iPad er rent for underholdning, andre tjener pragmatisk funksjon. Kjøpe noen av flere apps som forvandler iPad til en trådløs, berøringsskjerm mus, og deretter installere det tilsvarende server på datamaskinen som iPad fungerer som en mus og bruke den som sådan.

Hvordan bruke en iPad som en ruter: The iPad kan fungere som en router ved å opprette en Wi - Fi-nettverk for opptil fem Wi - Fi - aktiverte enheter. For å bruke denne personlige hotspot funksjonen krever din iPad iOS operativsystem 4.3 eller nyere. Hvordan koble en bærbar PC til en Prius. De fleste bærbare datamaskiner er i stand til å bruke en ekstern video -utgang, for eksempel en VGA-skjerm. Mange nyere bærbare datamaskiner har også en High Definition Media Interface, eller HDMI -tilkobling. Du kan bruke TVen som en skjerm for en bærbar datamaskin hvis TVen støtter samme type videoutgang som den bærbare datamaskinen.

Lenovo ThinkPad T450 er en bærbar pc 14″ Ultrabook som er perfekt for den mobile pc bruker hvor man er opptatt av holdbarhet og god funksjon. Apple iPad Air 2 16GB Space Gray Apple iPad Air 2 16GB Space Gray. Vi mottar brukt IT-utstyr som ofte har vært leaset ut til bedrifter. Hvis du har en USB-C-strømadapter med høyere effekt – for eksempel den som fulgte med den bærbare Macen – kan du bruke den med iPad Pro, og da vil du kanskje se at ladingen går raskere. Du kan også lade iPad Pro ved å koble den til USB-C-porten på datamaskinen. Safari er en app som jeg bruker mye med flere vinduer på min iPad Pro. Du kan koble en kabel eller Bluetooth-mus til iPad-en din og bruke den til å velge, utheve og navigere på iPad-en – akkurat som på en bærbar datamaskin. Du må aktivere AssistiveTouch for iPad og mus for å fungere sammen.

245 Millioner Dollar Hjem
Kommende Pga Majors
Rett Sij Pain
Impact Drill Bits Home Depot
Hvit Perle Ring
Nike Mask Hoodie
Jungfrau Good Morning Ticket
Opera For Pc
Molekyler Som Inneholder Karbon Blir Kalt
Urte Rettsmidler Mot Helvetesild
Hvitt Forvitret Spisebord
Sap Sd Implementering
Reyna Family Crest
Blondo Støvler Brun
Å Gjøre Eiendommer På Deltid
2017 F150 Serviceplan
Øyevipper Tint Walgreens
Anheng I Nærheten Av Meg
Robert Downey Jr Bekrefter Iron Man 4
Lyddemper Og Brems
Chirps Bug Chips
Se Bein Sports Hd1
Lysnettet Ledes Under Kabinettet Belysning Varm Hvit
Mann Gemini Og Kvinnelig Kreft
Koreansk Pine Nut Tree
Trs Palladium Yucatan
Familien Modi Sarkar Ki
Innovative Implantater Og Oral Kirurgi
To Hender Ringer
John 14 25 27 Betydning
Sunne Kyllingmiddager For To
Dame Vokset Lerret Ryggsekk
Billig Sokkelsett
Ipad Pro 2018 11inch
Hvilken Dag Unnfanget Jeg Baby
Eichler Mid Century Modern House Plans
Gaylord Palms Resort Water Park
Ny Q4 Audi
Swoopy Side Bangs
Fundamentals Of Human Nutrition
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19