Britisk Korthår Adopsjon :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies | 1985 Eldorado Cabriolet

Britisk korthår

Vi har 3 resultater for Britisk korthår kattunger til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 9 000. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Britisk Korthår Klubben. 1,192 likes · 4 talking about this. Britisk Korthår klubben - for deg som er glad i rasen Britisk Korthår! Oppdrett av Britisk korthår og Britisk langhår. Fra sabertooth`s oppdrett får du: Kattungene får masse kos og sosial omgang sammen med oss og våre dyr. Norske oppdrettere av Britisk Korthr. Sist oppdatert 19.09.2019 Del på Twitter Del på Facebook. Her finner du en oversikt over norske oppdrettere av Britisk Korthr. Vil du vite mer om katterasen Britisk Korthr, besk vr raseguide. FIFe-standardene for britisk korthår har vært noe omskiftelig nettopp på grunn av sammenblandingen med andre korthårsraser. I 1977 vedtok FIFe å skille chartreux og blå, britisk korthår med hver sin standard. Et viktig veiskille, som dessverre førte til at chartreux forsvant i en del land til fordel for blå britisk korthår/europé.

Britisk korthårskatt, katterase som stammer fra England, en av våre eldste raser. Kraftig og muskuløs, middels til stor; bredt bryst; korte, sterke ben, forben og bakben med lik lengde. Halen er kort og tykk ved roten, avsmalnende mot tuppen. Hodet er bredt, rundt, med kort hals; rett nese som er bred og kort. Ørene sitter bredt fra hverandre, avrundet. Britisk Korthår kattene våre har et herlig gemytt. De er helt spesielle disse kattene, de er store personligheter. De er fredelige, godlynte og liker å kose og leke. Derfor egner de seg veldig godt som familiekatter. De passer også fint til selskap til mennesker som bor alene.

Etter å ha sett de fleste katteraser, så synes jeg at britisk langhår er den fineste. Den har veldig søtt og pent ansikt, og fin langhåret pels. Jeg har bare sett bilder av denne. Men det er ikke en egen rase, bare en variant av rasen britisk korthår som dukker opp i enkelte kull. Jeg synes det e. Oppdrett av Britisk korthår og Britisk langhår. Om rasen: Både kort og langhår er en kompakt katt med stort rundt hode med små ører som skal stå bredt fra hverandre, med en kort nese. øyne skal være store og runde, bredt plassert.

16.06.2017 · Her er et kull med 7 kattunger av rasen Britisk Korthår. De er fire og en halv uke gamle. Alle er av fargen sølvtabby. Du kan også se mammaen deres i filmen. Se gjerne vår nettside for mer. Britisk Korthår Klubben. 1 198 liker dette · 1 snakker om dette. Britisk Korthår klubben - for deg som er glad i rasen Britisk Korthår!

Brittiskt korthår har varit en godkänd ras sedan bildandet av den första kattklubben 1946 – fast då inte som ”britt”. Från början hade europé och brittiskt korthår en gemensam standard. Efter en del diskussioner beslutade FIFes GF 1981 att europeiskt korthår och brittiskt korthår skulle dömas var för sig – och då blev brittiskt korthår en ”egen ras”. B-kullet. Født 9/2/2018. 3 blåspottede hanner NSkogfiolen’s Baldwin BSH a 24 blåspottet – Under vurdering NSkogfiolen’s Baldric BSH a 24 blåspottet – Til salgs NSkogfiolen’s Bernhard BSH a 24 blåspottet – Solgt. Ta kontakt hvis du/dere er interessert i en Britisk Korthår kattunge!. Se NSkogfiolen’s Instagram for flere bilder og oppdateringer fra vår oppdrett. En Orientalsk Korthår er som en Siameser i kroppsform, men uten dens karakteristiske maske og blå øyne. Orientalsk Korthår har i stedet farge/mønster over hele kroppen, og grønne øyne. Blant de første Siamesiske kattene som ble importert til Storbritannia fra Siam Thailand på slutten av 1800-tallet, fant man både maskede og helsolide katter. Liste over rasekatter som organiseres av internasjonale stambokregistere.Nasjonale stambokregistre er som oftest tilsluttet ett av de internasjonale registrene. Listene over katteraser er.

FiFe standard Britisk korthår.

Britisk korthår kattunger født i mai 2018! BRITISK KORTHÅR. SELKIRK REX: Fra 1991 Supreme Champion Fabio of Small Panther DSM. Fra 2006 Velvet de Bellissimo N og Quizzicurl Baba au Rhum: Aurora de Bellissimo N, SRL d 33. de Bellissimo N Britisk Korthår og Selkirk Rex. Grete Bakken. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fratil andre enn rent personlige formål tillates ikke uten eksplisitt, skriftlig tillatelse fra. Britisk korthår er en intelligent og kjærlig katterase som sjelden viser aggresjon. De er tolerante overfor barn og hunder, noe som gjør dem til gode katter for familier. De liker å være i nærheten av eierne sine, men foretrekker å holde føttene på bakken og liker ikke å bæres. När persern gjorde sitt intåg i Storbritannien puttade den tillfälligt ner britten från att vara den populäraste rasen. Under andra världskriget, precis som i det första, minskade brittisk korthår markant i antal, men den dök alltid upp igen bland de populäraste. Idag är brittisk korthår en godkänd ras i.

hunder har herrer, katter har tjenere: de av oss som eies av katter kan vel si seg enig i at mennesket aldri temmet katten, men at katten selv gjorde seg til menneskets venn ved å spasere inn i, tilpasse seg og i mange tilfeller ta over menneskenes liv. med få unntak forblir dagens huskatt uavhengig og selvstendig, og har en udefinerbar vill side. den ser på deg med et blikk som sier. Oppdretter av bengal og britisk korthår katter som holder til i Tønsberg, Vestfold Bengal and British shorthair breeder located in Tønsberg Vestfold lincentPersonlig og hyggelig katteoppdrett på sem Rasekatt Katteoppdrett Kjøpe katt Bengalcat britisk korthår. Av ramsdal N, oppdrett av britisk korthår, Tysvær. 42 likes. Kattene er bamseaktig, rundt hode, kort og tettvokst, sterke, relativt lave ben og store runde poter, små runde og bredt satte ører. Senere fikk den navnet europeisk korthår, men i dag går den under navnet europé. Frem til 1982 ble europé klassifisert som britisk korthår. Den ble da godkjent av FIFé som egen rase, og den fikk en effektiv start som «fiks ferdig» rase, med innarbeidet standard.

Norske oppdrettere av Britisk Korthår - RASEKATTER.NO.

Svartholen's Britisk Korthår. 416 liker dette · 2 snakker om dette. Oppdrett av Britisk korthårs og langhårs katter siden 2001. Våre hovedfarger er: blå, lilla og sjokolade. Britisk korthår er en nokså stor rase som kan beskrives som tykk eller tettbygd. Mange av konturene er avrundet – ansikt og kinn, ører, øyne og hode. Den korte brede nesen sitter over en dyp, kraftig hake, og dette, sammen med det dype brystet og den korte, tykke halen, gir katten et sterkt og solid utseende. Men det tok mange årene før avlen ble startet igjen, men denne gangen med Britisk korthår, Eksotisk korthår og Amerikansk korthår og i 1982 ble den første fødselen observert. Scottish Fold sin personlighet. Denne katten er en meget fredelig rase som kommer godt overens med andre katteraser.

Melanie Martinez Hettegenser
Tiguan R Line Autotrader
Dove Baby Balsam
Nest Termostat E74-kode
Hadid Brannstasjon
Engelsk Betydning Av Beundrer
6 Seters Bord Og Stoler
Gjett Sko 2017
Body Glitter Makeup
Nba Vinner 2015
Stopp Katten Din Fra Å Skrape Møbler
Sofa Chesterfield Ikea
Multiple Myeloma Smerter I Ribbeina
M18 Bensel-børsteløs Påvirkning
Noe Ny Film
Malk Pecan Melk
Cerave Baby Wash
Mg Metro For Sale Ebay
Carolina Hurricanes Ahl
Små Billige Gaveideer
Case Of White Zinfandel Wine
Schenker Luftfrakt
Samsung J3 2016 Root Without Pc
P Engelsk Navnegutt
Salomon N Qst 99
Iso 9001 Sertifisering Av Kvalitetsstyringssystem
God Of War Psp 4
Enkelt Skålsett
Den Beste Måten Å Fjerne Mose Fra Plenen
Dhs To Cad Dollars
Wwe Hell In Cell Roman Hersker
Oppslag Av E-postadresse
Cinemark Tinseltown 290 & Xd
Forebet Sure Spådommer I Dag
Gw2 Greatsword Build
Pink Feather Boa Christmas Tree
Flyplass Tycoon 4
Shane Co Perleøreringer
Utleie Av Måned Til Måned
Ddos Angrep På Mange Enheter
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19