At Du Kan Kjenne Guds Vilje :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Vi oppfører oss som om Guds vilje var skjult. Og vi har laget oss en rekke ulike metoder for å finne den. Først har vi «Tilfeldig finger»-metoden. Hver gang du lurer på hva som er Guds vilje, lukkerdu øynene, åpner Bibelen helt tilfeldig, planter fingeren på siden, åpner øynene og finner Guds vilje for livet ditt. Spørsmål: "Hvordan kan jeg vite Guds vilje for livet mitt? Hva sier Bibelen om det å kjenne Guds vilje?" Svar: Det er to nøkler for å vite Guds vilje for en gitt situasjon. 1 Vær sikker på at det du spør om eller vurderer å gjøre ikke er noe som Bibelen forbyr.

Du kan virkelig lære Gud personlig å kjenne, og Bibelen viser klart at han ønsker at du skal gjøre det. Så hvis en høytstående person sa til deg: «Du må gjerne tiltale meg med mitt navn», ville du uten tvil føle deg beæret. DEN sanne Gud sier i sitt skrevne Ord,. FORSIDETEMA Kan du lære Guds navn å kjenne? Guds vilje er at du skal bli kjent med ham som person, få et nært forhold til ham og så elske og tjene ham av hele ditt hjerte. Matteus 22:37, 38; Jakob 4:8 Du kan finne ut hvordan du kan gjøre Guds vilje, ved å se på Jesu liv og lære.Johannes 7:16, 17 Jesus gjorde mer enn å snakke om Guds vilje, han levde etter den.Han sa faktisk om meningen med livet sitt: «Jeg er kommet. Hvis Paulus menet at det ikke gikk an å vite hva som var Guds vilje, hvorfor skrev han da til menigheten i Kolossæ at de måtte fylles med kunnskap om Guds vilje i all åndelig visdom og forstand? Jeg tror det er ganske klart at Gud vil at vi skal søke hans vilje og å kjenne den.

Å kjenne og følge Jesus er Guds vilje for oss. Og når vi følger han, vil andre kunne se en forandring i måten vi lever og valgene vi tar. Spørsmål til samtale. Hvilken del av talen traff deg mest? Hvorfor? Hvordan har troen på Gud påvirket ditt liv? Hvordan kan andre se at du er en kristen? Menneskenes skjebne er ikke Guds Vilje og gave. Vår skjebne er produktet av vår egen viljes tanker, ord og gjerninger. Er mennesket i kontakt med viljen i det evige livs kraft, så er hva som følger det som kalles menneskets "destiny".og den er noe helt annet enn skjebnen. Er det mulig å kjenne Gud personlig – for å lære å forstå hans tanker og veier? For en som bare vet om Gud kan han virke langt borte – et fjernt, likegyldig vesen som ikke gir en mye oppmerksomhet. Eller han kan virke som en sint, krevende Gud, som egentlig aldri er fornøyd med menneskene han har skapt.

Kan vi virkelig lære Gud å kjenne? «Dette betyr evig liv, at de stadig tilegner seg kunnskap om.. den eneste sanne Gud.» — Johannes 17: 3. «Å DYP av Guds rikdom og visdom og kunnskap!» utbrøt apostelen Paulus. Gud vil at vi skal leve i fred og lykke på en paradisisk jord i all evighet. Men du tenker kanskje: Hvordan skal det noen gang kunne skje? Bibelen sier at Guds rike skal gjøre dette mulig, og det er Guds vilje at alle mennesker skal få høre om hans rike og om hans hensikt med oss.Salme 37:11. Mange kristne er forvirret. Hvordan kan de vite hva som er Guds vilje for deres liv? Oversatt av Ruth Hansen. Hvis du midt på mørkeste natta var alene langt inne i en stor skog, og ikke visste i hvilken retning du skulle gå, ville du være glad for å ha en ved din side som kjente skogen ut og inn, en du kunne stole helt på.

Trang Etter Druer
1 Ounce Sølvmyntverdi
Gripgrab Progel Korte Sykkelhansker
Betal Føderal Estimert Skatt
Air Max 360 Diamond Griffey
Vintage Gladiator Sandaler
Deadpool Mystery Keychain
Fendi Joggesko Brun
High School Graduation Gaver For Boys
Christopher C Wong Md
Love Wedding Wedding Quotes
Khloe Becca Cosmetics
Lange Sorte Stilettestøvler
Markiplier Yandere Simulator 6
Psql Restore Sql Dump
Oscillerende Teknikk For Isometrisk Stabilisering
Chrome Pontiac Rally 2 Hjul
Porsche Rsr Turbo 2.1
Jd New Air Force
Murray Golf Skjorter
Namecheap Domain To Shopify
Dell I5 Spesifikasjon
Vektvåkere Fylt Grønn Paprika Suppe
Www Deutz Fahr Traktorer Til Salgs
Oracle Split String To Array
Fordøyelsesbesvær Og Blindtarmbetennelse
300 Film Lena Headey
Vitamin C Serum Koreansk Produkt
Rode Procaster Dynamisk Mikrofon
Techart 997 Turbo
Uos Ma Roll No Slip 2018
Google Call House
Hebraisk Tekst Fra Det Gamle Testamente
Hånd Skjelvinger Før Anfall
Arten Av Arbeidet I Det Selskaper
Treasure X Blind Box
Eye Clinic Near Me Open På Søndag
Dobbeltvask Flytende Bad Forfengelighet
Katolsk Utdanningskontor
Bad Company Jack Higgins
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19