16 Tommers-merker :: medcyber.com
Bevaringsansvarlig Jobber I Nærheten Av Meg | Greskortodokse Hellig Lørdagstjeneste | Siste Bond Movie News | Fjernstyrte Kjemperoboter Til Salgs | Korte Rimelige Utflukter | Fikk Ny Serie | Long Ring Design Gold | Ensfarget Langermet Onesies

Gjør merker 3/4-tommers til venstre og høyre for 16-tommers merker. • Plasser rammer firkanten på merkene på hver side av de 16-tommers merkene og trekke linjer på tvers av trelast. Mellomrommet mellom linjene indikerer plasseringen av de vertikale stykker, eller tverrstagene, av fagverket. Telle antall 16-tommers merker og legge til to. Skjær denne rekke 2-tommers-by-4-tommers "pigger" eller stående bord. At lengden av tappene 3 inches minus tykkelsen av de øvre og nedre plater mindre enn den totale høyde av veggen. Pre-bore de to spikerhull gjennom topp- og bunnplater til stenderne; sikre endetapper på plass med 16 penny. Markere topp- og bunn stykker på 16 inches og spikre studs mellom dem, sentrert på de 16-tommers merker. Spikre med en hammer, eller bruke en framing nailer å kjøre neglene gjennom topp og bunn caps i endene av stenderne. Bruk to spiker i hver ende av hver stud.

Mål fra den ene enden og lage et merke hver 16-inches. Deretter lage et merke på 3/4-tomme på hver side av de 16-tommers merker. Plasser rammer firkanten på merkene og trekke linjer på tvers av trelast. • Still 69-tommers trelast mellom linjene på topp- og bunnplater og fest dem med 16-penny negler. • Senter dragerkleshengere på de 16-tommers merker og installere dem med de 1¼-tommers dekk skruer. Ikke installere noe på endene. Skille de to stykker av trelast langt nok til å plassere de resterende syv 2-av-10-tommers trelast mellom dem. Legg to til antall 16 - tommers merker gjort på ett bord for å bestemme antall pigger for hver vegg. Gjør lengden piggene den totale høyden på veggen minus 4 1/2 tommer tykkelse for bunnplaten og dobbel topp plater. 3. Knips et krittstrek fra ende til annen rundt omkretsen av betongplate. Litt kortere enn 1/2-tommers mark er 1/4-tommers merkene, som indikerer 1/4 eller 3/4 tommer. Den nest minste er 1/8 tommer. 1/16-tommers hash-markeringen er den korteste på mange målebånd; Imidlertid har noen et enda kortere merke med 1/32 tommer. Disse reglene inkluderer tre hash-merker mellom tommer og 1/8-tommers merker. Å gjøre en Corner sokkel Bygge et hjørne hylle gir en fin måte å dra nytte av ubrukt plass i alle rom. Hjørnet sokkel gjør en funksjonell og attraktiv tillegg som løser mange av de "rot" problemer rundt huset. Du kan designe hjørne hyller til å ha flere bruksområde.

Hva er intervaller på et målebånd? Tape tiltak har en rekke linjer, noen lenger, noen kortere, som ikke har noen tall knyttet til dem. Mange mennesker vet hvordan å lese de merkede linjer, men ikke de umerkede seg. Målebånd laget av forskjellige selskaper eller for ulike formål er san. Disse reglene inkluderer tre hashmerker mellom tomme og 1/8-tommers merker. Konvertere brøkdeler i tommer. Å telle de minste isharkene er kjedelig. En enklere måte å bruke dem på er å se på det nærmeste større hashmerket og konvertere det til sekstende, så legg til eller trekk 1/16. For eksempel er 1/2 tommer lik 8/16. Hvordan bygge en Wood Storage Rack For hus som arbeider med tre og tømmer hele tiden, serverer en tre hyllene flere formål. Det holder tømmer, kryssfinér og andre treslag organisert med enkel tilgang. Den øverste hylle i tre hyllene fungerer som et sted for grønn tre til alder og tørk.

Mercedes C300 2000
Dr. Sherman Avon
Ha En Velsignet Jul Alle Sammen
Sjeldne Harry Potter Minifigures
Blod Mindre I Kroppssymptomer
2011 Ind Vs Eng Test Series
Vlad Movie 2014
Rack Of Lamb Julemiddag
Beste Sitater Om I Morgen
Ir Present Tense Conjugation Spansk
All Nighter Setting Spray Ulta
Gimp Slang Betydning
Navy And Gold Baby Shower Invitasjoner
Hotel Shirakawa Yunokura
Adhesjonsbånd Gut Obstruksjon
Få Administratortillatelse Windows 10
Columbia Raincreek Falls
Fargerike Trenings Leggings
Sons Of Anarchy Finale Forklart
Delvis Korrelasjon I Statistikk
2019 Lok Sabha Election Results News
Air Max 270 Arctic Pink
Sukker Cookie Dump Cake
Valspar Beach Dune
Nye Hindi Vitser For Whatsapp
Lag Et Er-diagram
Fat Burning Jump Rope Workout
Momentum 3 Pack Wifi Videokamera
Kate Spade Sapphire Earrings
Blood Orange Cider Ace
Apa Cite Internet Article
Lavar Ball The Herd
Yahoo Lager Intel
Morsomme Snoop Dogg-sitater
2018 Civic Si Aftermarket Exhaust
Jordlige Korn Quinoa Klar Til Å Spise
Spirit Airlines 736
Kule Håndverk For Småbarn
Uniqlo Bomullsdyr Avslappet Shorts
Throne Secret Lab
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19